Celebrity

'City of Lies'-locatiemanager klaagt Johnny Depp aan na hevige ruzie op set

Kennelijk was de acteur dronken destijds en bood honderd duizend dollar aan om geslagen te worden.

door FilmTotaal om 06:00 in Celebrity
Wat een verrassing - Johnny Depp is na het uithalen van rare fratsen aangeklaagd door een oud-collega. De persoon in kwestie is Gregg 'Rocky' Brooks, die als locatiemanager aan het biografische misdaaddrama City of Lies (ook wel bekend als LAbyrinth) werkte. In de film speelt Depp een rechercheur die de moorden op rappers Tupac Shakur en The Notorious B.I.G. onderzoekt. In mei lazen we al dat het niet gladjes verliep tussen de twee op de set.

Depp, vermoedelijk dronken, nam de taken van regisseur Brad Furman over en besloot zelf als filmmaker aan de slag te gaan. Ze waren in Los Angeles bezig met een scène, maar de tijd raakte op nadat hun vergunning om te filmen verliep. Er hing al een vreemde bui omdat Depp opeens een scène zat te regisseren waarvoor hij twee vrienden had ingeschakeld. Furman had de hoop al opgegeven en keek vanaf de zijkant toe. Locatiemanager Brooks besloot er wel wat van te zeggen, maar kreeg er aardig van langs.


Zo meldt Brooks in de ingediende papieren dat hij Depp vertelde dat hij nog één keer een poging mocht wagen om de scène correct te krijgen. Daarna moesten ze opkrassen. Depp - die volgens Brooks naar alcohol stonk - werd boos en schreeuwde: "Wie denk je wel niet dat je bent? Je hebt het recht niet om mij te vertellen wat ik moet doen." Daarna zou Depp twee keer tegen Brooks z'n ribben hebben geslagen. Ook voegde Depp toe: "Ik geef je $ 100.000 als je me nu meteen mept!" Bewakers escorteerden Depp daarna van het terrein.

Roddelwebsite TMZ heeft het nieuws rondom de aanklacht bekendgemaakt. Brooks is nooit op Depp's bod ingegaan om hem een klap te verkopen, maar is nu wel op zoek naar geld. De hoeveelheid is niet onthuld. De trailer van City of Lies verscheen een maand na het incident. Zie de trailer hierboven.

NieuwsFilm

meest populair