Celebrity

'City of Lies'-locatiemanager klaagt Johnny Depp aan na hevige ruzie op set

Kennelijk was de acteur dronken destijds en bood honderd duizend dollar aan om geslagen te worden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
Wat een verrassing - Johnny Depp is na het uithalen van rare fratsen aangeklaagd door een oud-collega. De persoon in kwestie is Gregg 'Rocky' Brooks, die als locatiemanager aan het biografische misdaaddrama City of Lies (ook wel bekend als LAbyrinth) werkte. In de film speelt Depp een rechercheur die de moorden op rappers Tupac Shakur en The Notorious B.I.G. onderzoekt. In mei lazen we al dat het niet gladjes verliep tussen de twee op de set.

Depp, vermoedelijk dronken, nam de taken van regisseur Brad Furman over en besloot zelf als filmmaker aan de slag te gaan. Ze waren in Los Angeles bezig met een scène, maar de tijd raakte op nadat hun vergunning om te filmen verliep. Er hing al een vreemde bui omdat Depp opeens een scène zat te regisseren waarvoor hij twee vrienden had ingeschakeld. Furman had de hoop al opgegeven en keek vanaf de zijkant toe. Locatiemanager Brooks besloot er wel wat van te zeggen, maar kreeg er aardig van langs.


Zo meldt Brooks in de ingediende papieren dat hij Depp vertelde dat hij nog één keer een poging mocht wagen om de scène correct te krijgen. Daarna moesten ze opkrassen. Depp - die volgens Brooks naar alcohol stonk - werd boos en schreeuwde: "Wie denk je wel niet dat je bent? Je hebt het recht niet om mij te vertellen wat ik moet doen." Daarna zou Depp twee keer tegen Brooks z'n ribben hebben geslagen. Ook voegde Depp toe: "Ik geef je $ 100.000 als je me nu meteen mept!" Bewakers escorteerden Depp daarna van het terrein.

Roddelwebsite TMZ heeft het nieuws rondom de aanklacht bekendgemaakt. Brooks is nooit op Depp's bod ingegaan om hem een klap te verkopen, maar is nu wel op zoek naar geld. De hoeveelheid is niet onthuld. De trailer van City of Lies verscheen een maand na het incident. Zie de trailer hierboven.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Is dit het begin van het eind voor Johnny Depp?

Frietgezicht

Avatar

^ Zou mooi zijn. Verheug mij nooit op een rol van Depp. De tijden van Edward Scissorhands en Donnie Brasco liggen ver achter ons. Hij heeft nog mzzl gehad met de rol van Sparrow die opviel in films die veel opleverde.

Artificialis

Avatar

Roddelwebsite TMZ? Die lijken mij niet de meest betrouwbare bron voor welke informatie dan ook. Het is niet de eerste keer dat ze op TMZ verhalen uit hun mouw schudden.

benjamin

Avatar

Artificialis "Roddelwebsite TMZ? "
Dat is absoluut niet de essentie van dit artikel en die naam duikt niet eens op in andere berichtgeving hieromtrent zoals de in dit artikel gelinkte ET Canada of de berichtgeving in Variety.

Moviemagic

Avatar

Daarna zou Depp twee keer tegen Brooks z'n ribben hebben geslagen.


Dit is niet waar want Brooks was twee keer tegen zijn vuist gelopen.

Angelo1979

Avatar

Wil Depp ook wel op
zijn bek rammen.
En dat zou ik nog wel gratis willen doen.

Maar ja... de zon gaat niet voor niks op.
Dus als ie dan toch met zijn geld aan het strooien is.

Sunspot

Avatar

Haha, zo droog :D, zelf even regisseren haha

Sunspot

Avatar

@Frietgezicht

In Black Mass was hij wel goed, laatste film van hem die ik heb gezien.

Nooit fan geweest van hem, hoewel Jack Sparrow het beste was/is in de franchise.

Vond hem wel cool toen ik nog jong was, 22 Jump Street!

lamoteg

Avatar

Depp!! Altijd leuk gevonden om naar te kijken, Jack sparrow was fantastisch...

Maar hij word lelijk oud!! Hij is maar een schim vanneichzelf meer.Als hij praat is dat alsof hij heel de tijd dronken is (talk-shows).

Ik zeg stop er mee Depp en probeer weer gezond te Worden . Waarschijnlijklijk toch al enkele miljarden aan de kant om te rentenieren.

Goov25

Avatar

Hij heeft een paar goeie rollen, maar irl is het een hork. Beter gaat ie op z'n tellen letten, anders zakt ie straks net zo af als Nicholas Cage en Bruce Willis..

Sunspot

Avatar

@Lamoteg

Ja, begin dat de laatste tijd ook te merken, die gast zuipt en/of gebruikt veel te veel, is ook te zien, die gaat echt achteruit, vooral fysiek ook goed te zien, in zijn gezicht, er is iets dik veranderd de laatste tijd.

nieuwslaatste nieuws

meest populair