Blu-ray

Blu-ray preview 'Avengers: Infinity War' - met brute trailer en clips!

Met leuke featurettes en verwijderde scènes.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 11:34 in Blu-ray
Aan de Nederlandse bioscoopkassa's werd er met Avengers: Infinity War van het duo Anthony en Joe Russo ruim $11 miljoen opgehaald. Dit betekent dat er heel wat fans zijn, en dat een groot aantal van hen de film waarschijnlijk op schijf in huis zal halen. De details voor die uitgave zijn onthuld.

In de States verschijnt de High Definition-uitgave van Walt Disney op 31 juli als digitale HD-uitgave en op 14 augustus op Blu-ray. Het Nederlandse schap wordt vermoedelijk op 5 september bereikt. Disney geeft ook een 3D Blu-ray, Dvd en 4K-uitgave uit. Hieronder de Blu-ray trailer:


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de Nederlandse schijf is nog niet officieel bekend, maar het materiaal voor de Amerikaanse versie is online verschenen. Hieronder een korte opsomming van wat je kunt verwachten:

Strange Alchemy (5:08): Maak de ontmoeting van de vele helden uit het MCU mee en ontdek waarom bepaalde personages samen werden gevoegd.

The Mad Titan (6:34): Verken de grootste en slechtste slechterik van de MCU, zijn spoor van invloed door de verhalen en de existentiële dreiging die hij vertegenwoordigt.

Beyond the Battle: Titan (9:36): Duik in de klimatologische strijd op de verwoeste wereld van Thanos, inclusief de epische stunts en VFX, om de bron van zijn kracht bloot te leggen.

Beyond the Battle: Wakanda (10:58): Neem een kijkje achter de schermen en ontdek hoe de filmmakers succesvol invulling hebben gegeven aan de meest uitdagende strijd die Marvel ooit heeft ingezet.

Deleted and Extended Scenes (10:07):

1. Happy Knows Best (1:23): Tony en Pepper hebben het over de details van hun aankomende bruiloft, tot een lastige Happy Hogan met een dringend verzoek komt.

2. Hunt for the Mind Stone (1:24): In een verduisterde straat proberen Wanda Maximoff en de verwonde Vision zich te verbergen voor Thanos' wrede bondgenoten.

3. The Guardians Get Their Groove Back (3:20): Terwijl Peter Quill en Drax ruzie maken over hun mislukte missie naar Knowhere, onderbreekt Mantis hen met nieuws.

4. A Father's Choice (4:00): Thanos confronteert Gamora met een visioen uit haar verleden - en met haar gelieg over de Soul Stone.

Gag Reel (2:05): De gebruikelijke bloopers en grappen vanaf de set.

Audiocommentaar: Met regisseurs Anthony en Joe Russo en scriptschrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely.

Verpakking

Hieronder zie je de cover voor de standaard Noord-Amerikaanse Blu-ray uitgave en de Best Buy-Exclusive Blu-ray Steelbook:
En hieronder ook nog drie nieuwe clips!8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ik ga het bestellen nu hih

Neskred

Avatar

Dus er komt geen extended cut?

Master Of Films

Avatar

Neskred "Dus er komt geen extended cut?"
Nee helaas, alle scenes met Malekith the Accursed, ruler of the Dark Elves of Svartalfheim blijven op de montagevloer liggen. :(

Robbepost

Avatar

^Dan maar weer een x Thor 2 kijken

Rutherford

Avatar

Eindelijk. Een aankoop op z’n Ray Charles’, sowieso.

chefry1983

Avatar

Ik heb de bestelling al gedaan. Kan niet wachten tot ie binnenkomt. MCU marathontijd

JIGSAW8

Avatar

@mof geen nood! In avengers end game zullen de avengers terug in de tijdreizen en mischien gaan ze wel terug naar thor 2 en zien we malekit mischien terug

Sunspot

Avatar

Enige Disney-Marvel film die ik wel zou aanschaffen eigenlijk ±D.

Thanos en Thor!

nieuwslaatste nieuws

meest populair