Iedereen officieel terug voor 'Zombieland 2'!

Emma Stone, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg en Abigail Breslin!

Het vervolg op Zombieland hing al een paar jaar in de lucht, maar nu is de kogel definitief door de kerk. Heat Vision meldt namelijk dat de belangrijkste castleden uit het eerste deel officieel terugkeren, evenals regisseur Ruben Fleischer (Venom).

Ook schrijvers Paul Wernick en Rhett Reese (Deadpool) en producent Gavin Polone keren terug voor Zombieland 2. Het script is al af en de opnames zouden in januari moeten starten om de film op tijd af te hebben voor een release in oktober 2019, tien jaar na de verschijning van het origineel.

In de film van Sony Pictures zullen dus weer de namen Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg en Abigail Breslin te zien zijn. In het tweede deel verlaat het viertal het Witte Huis en gaan ze naar het Amerikaanse binnenland waar ze tegenover een nieuw soort zombie komen te staan, die zich hebben ontwikkeld sinds de eerste film.

Zombieland werd in 2009 sterk ontvangen (RT = 90%) en met een productiebudget van $24 miljoen werd er een prima $102,3 miljoen opgehaald aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Ook de thuisversies waren bijzonder succesvol.



NieuwsFilm

meest populair