Video

Cruise springt uit vliegtuig in nieuwe clip 'Mission: Impossible - Fallout'

Én vecht in de WC in andere nieuwe clip.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 12:45 in Video
Mission: Impossible - Fallout, alweer de zesde Mission: Impossible-film, werd net als het vijfde film vanaf het begin gepromoot met de stunts van Tom Cruise. Dat de 56-jarige acteur tijdens de opnames voor Mission: Impossible - Fallout zijn enkel brak, kwam daar eigenlijk alleen maar goed bij uit.

Dat gebeurde overigens niet eens tijdens het opnemen van de gevaarlijkste stunt die Tom Cruise voor de film uitvoerde: het echt uit een vliegtuig springen met een parachuut, in plaats van dat door een stuntpersoon te laten doen of het uit de computer te toveren. De eerste clip van deze stunt laat het begin van de scène zien:
Daarnaast is nog een clip online verschenen, met een gedeelte van een gevecht in een openbaar toilet met Tom Cruise en Henry Cavill, waar al flitsen van te zien waren in het meeste beeldmateriaal van de film dat tot nu toe is verschenen:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair