Video

Trailer exorcisme-horrorfilm 'Along Came the Devil'

'Een exorcisme-film voor een nieuwe generatie.'

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 13:23 in Video
Exorcismes blijven een dankbaar onderwerp voor horrorfilm. Het uitdrijven van duivels, demonen of kwade geesten, die het lichaam van een mens bezitten, is nou eenmaal inherent eng en naar, en bovendien zonder al te veel budget spannend te filmen.

Bovendien is het iets dat in veel religies en geloven wordt uitgevoerd, waardoor films over dit gegeven internationaal goed kunnen verkocht worden. Van de horrorklassieker The Exorcist van William Friedkin, die vaak als één van de engste films ooit wordt genoemd, tot het Turkse Seytan of het Indiase Raksha. Hoewel we het fenomeen hier natuurlijk vooral van de westerse horrorfilm kennen, vaak met een katholieke lading, zoals naast dus The Exorcist de laatste jaren in de vorm van onder andere The Devil Inside, The Exorcism of Emily Rose en de The Conjuring-films.

Nu is er weer een nieuwe exorcisme-horrorfilm, Along Came The Devil, die eerder Tell Me Your Name heette, waarvan je hieronder de eerste trailer kunt bekijken.

Ashley is een tiener die het moeilijk heeft, en daarom naar de van haar vervreemde tante Tanya in haar geboortedorp wordt gestuurd. Daar krijgt ze visioenen van haar overleden moeder, waardoor ze contact zoekt met het hiernamaals, waarmee ze haar eigen ziel in groot gevaar brengt.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

Wat ongelooflijk k*t.

Chris23

Avatar

Het exorsisme subgenre heeft me nooit veel gedaan.
Toch vind ik de series Outcast en The Exorsist wel ok. (van beidde nog maar 2 a 3 afleveringen gezien)

Goku32

Avatar

Haalt het never nooit bij the excorist. Dit is super slecht

ThomasOMalley

Avatar

FT "Een exorcisme-film voor een nieuwe generatie."
Die is er al, namelijk The Exorcist van William Friedkin. Deze is nog steeds zo sterk dat het precies de exorcist-film is die de nieuwe generatie nodig heeft, niet deze rommel.

Moviemagic

Avatar

Ik heb al veel bezetenheid/exorcisme films gezien. Deze zal ik dus echt niet gaan kijken. Wat een ongelooflijke slappe zooi.

SAS1982

Avatar

Wat een slechte trailer

nieuwslaatste nieuws

meest populair