Trailer exorcisme-horrorfilm 'Along Came the Devil'

Trailer exorcisme-horrorfilm 'Along Came the Devil'

'Een exorcisme-film voor een nieuwe generatie.'

Exorcismes blijven een dankbaar onderwerp voor horrorfilm. Het uitdrijven van duivels, demonen of kwade geesten, die het lichaam van een mens bezitten, is nou eenmaal inherent eng en naar, en bovendien zonder al te veel budget spannend te filmen.

Bovendien is het iets dat in veel religies en geloven wordt uitgevoerd, waardoor films over dit gegeven internationaal goed kunnen verkocht worden. Van de horrorklassieker The Exorcist van William Friedkin, die vaak als één van de engste films ooit wordt genoemd, tot het Turkse Seytan of het Indiase Raksha. Hoewel we het fenomeen hier natuurlijk vooral van de westerse horrorfilm kennen, vaak met een katholieke lading, zoals naast dus The Exorcist de laatste jaren in de vorm van onder andere The Devil Inside, The Exorcism of Emily Rose en de The Conjuring-films.

Nu is er weer een nieuwe exorcisme-horrorfilm, Along Came The Devil, die eerder Tell Me Your Name heette, waarvan je hieronder de eerste trailer kunt bekijken.

Ashley is een tiener die het moeilijk heeft, en daarom naar de van haar vervreemde tante Tanya in haar geboortedorp wordt gestuurd. Daar krijgt ze visioenen van haar overleden moeder, waardoor ze contact zoekt met het hiernamaals, waarmee ze haar eigen ziel in groot gevaar brengt.



NieuwsFilm

meest populair