Algemeen

Samuel L. Jackson weer terug als Nick Fury

De acteur plaatste wat beeldmateriaal op Instagram.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 07:23 in Algemeen
Let op: dit bericht bevat SPOILERS

Samuel L. Jackson laat zien dat hij weer terugkeert als Nick Fury. Ditmaal in Avengers 4, van regisseurs Anthony en Joe Russo, waarvoor de acteur wat extra materiaal moet opnemen. Deze zomer staan namelijk de heropnames van de film gepland en Fury lijkt een van de eerste acteurs die gevraagd is om terug te keren.

De laatste keer dat Fury een rol van betekenis speelde, was in Avengers: Age of Ultron, toen hij zorgde dat het team de strijdbijl tegen Ultron op pakte. In Avengers: Infinity War is Fury kort te zien en is de voormalig baas van S.H.I.E.L.D. degene die Captain Marvel (Brie Larson) naar de Aarde roept.

Op zijn Instagram-pagina plaatste Jackson nu enkele foto's waaruit blijkt dat het personage weer te zien is. Duidelijk is meteen dat Jackson gewoon terug is als Fury en weer wat dingen te doen heeft.

Het gerucht gaat overigens dat Jackson mogelijk ook wat scènes opneemt voor Spider-Man: Far From Home. Of dat zou is, weten we niet zeker, maar het zou zomaar kunnen. De locatie die Jackson in zijn Insta-post aanduidt, bevindt zich pakweg een uur van de opnamelocatie van Far From Home. Het is echter iets waarschijnlijker dat Jackson te zien is in Avengers 4. Zijn Nick Fury heeft Peter Parker (Tom Holland) bijvoorbeeld nog niet ontmoet.

Avengers 4 gaat in mei 2019 in première, twee maanden later gevolgd door Spider-Man: Far From Home.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair