Algemeen

Regisseur voor 'Black Widow' en Scarlett Johansson keert terug!

Deze film in ieder geval in Phase 4.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 23:57 in Algemeen
The Hollywood Reporter meldt dat Marvel Studios een regisseur heeft aangetrokken voor de langverwachte solofilm rond het personage Black Widow. Ook wordt aangegeven dat Scarlett Johansson definitief te zien zal zijn in de titelrol.

De regie komt na een lange zoektocht en gesprekken met 75 kandidaten in handen van Cate Shortland, bekend van het oorlogsdrama Lore en het recentere Berlin Syndrome. Ze zou Amma Asante (A United Kingdom) en Maggie Betts (Novitiate) in de laatste ronde hebben verslagen. Shortland zou de favoriete kandidaat van Johansson zijn geweest.

THR weet nog niet veel over het verhaal te melden, maar de film zou zich op zeker afspelen voor The Avengers. De herkomstfilm zal laten zien hoe de Russische superspion zich omvormt tot een volwaardige superheldin.

Het script, geschreven door Jac Shaeffer, is al klaar en het lijkt erop dat "Black Widow Origins" in 2020 op het witte doek te zien zal zijn. Voor dat jaar staat sowieso al Guardians of the Galaxy Vol. 3 gepland.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Yes Scarlet keert terug als Black Widow

Robbepost

Avatar

Shit........
Ik had gehoopt dat The Rock de titelrol zou krijgen.

Master Of Films

Avatar

The Rock.....oh ja dat was de oude naam van Candy Ass.
Gelukkig zal Malekith the Accursed, ruler of the Dark Elves of Svartalfheim niet de bad guy zijn. Ik wil niet dat hj wordt verslagen door een vrouw.

Jan231

Avatar

Ik ben benieuwd hoe ze dat gaan doen. Een superheldenfilm binnen het MCU, zonder superkrachten.

Master Of Films

Avatar

Jan231 "Een superheldenfilm binnen het MCU, zonder superkrachten."
Nou als Batman het kan, kan Black Widow het ook. Hiermee wil ik zeggen dat Batman ook een superheld is zonder superkrachten. Een superheld hoeft geen superkrachten te hebben :P

P.s. dat Batman in het DC kamp staat is niet relevant.

benjamin

Avatar

Jan231 "Een superheldenfilm binnen het MCU, zonder superkrachten."
Als ik even zou willen vitten, zou ik kunnen opmerken dat er nog personen binnen dat MCU rondlopen die op zich geen superkrachten hebben.

Jan231

Avatar

Tja, er zijn er meer zonder echte superkrachten. Maar ik vind dat er een verschil zit in Iron Man, Batman aan de ene kant en Black Widow en Hawkeye aan de andere kant. De eerste 2 hebben een pak/tech wat hun 'super' maakt. De laatste 2 zijn meer getrainde agenten.

Master Of Films

Avatar

^dat maakt Black Widow niet minder dan Iron Man. Geld ook voor Hawkeye, anders waren die 2 niet in Avengers gezet.
Sterker nog Black Widow schopt kont zonder pak, maar Tony is zonder zijn Iron Man niet zo krachtig meer.

Artificialis

Avatar

Als het moet kan Marvel Studio's waarschijnlijk nog een succes maken van een spin-off van The Collector. Dus ook dit project zal wel goed komen. Hopelijk worden vrouwelijke regisseurs en componisten daarna ook gewoon ingezet voor film waarin een man de hoofdrol speelt.

nieuwslaatste nieuws