Coole beelden voor 'Shazam!' en 'Aquaman'!

Coole beelden voor 'Shazam!' en 'Aquaman'!

Daar zijn de DC-helden, en de vele andere personages.

Van het weekend is het weer raak in San Diego! Dan vindt de belangrijkste editie van Comic Con plaats. Tijdens deze editie wordt er weinig van Marvel Studios en hun Marvel Cinematic Universe verwacht, maar wel veel van Warner Bros. / DC Entertainment en de vele films die daar in ontwikkeling zijn. Mogelijk volgt er een compleet nieuwe kalender.

Ter promotie van wat we te zien krijgen - in ieder geval een trailer voor Aquaman - zijn er al wat foto's en andere beelden uit Shazam! en Aquaman online verschenen. Hieronder zie je voor beide films weer wat nieuwe beelden.

Als eerste een gave cover van het SDCC-magazine van Den of Geek. Hierop zie we onder meer Patrick Wilsons Orm a.k.a. Ocean Master met zijn helm, Dolph Lundgren als Nereus, Willem Dafoe als Vulko, Yahya Abdul-Mateen II als Black Manta en de wezens The Trench. Uiteraard ontbreken Jason Momoa's Aquaman, Amber Heards Mera en Nicole Kidmans Atlanna niet. De DC-film van regisseur James Wan verschijnt eind dit jaar!

Bekijk de afbeelding
En dan is er een cover van het SDCC-blaadje van Entertainment Weekly. Daarop zien we enkel Zachary Levi's titelheld uit de film Shazam! En duidelijk weer niet echt serieus. Ook is er een nieuw beeld, met daarop een eerste indruk van Billy Batson (Asher Angel), de jongen die na het zeggen van het woord SHAZAM ontpopt in de held. In april 2019 in de bioscoop!

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair