Tom Cruise én Dwayne Johnson binnenkort in één film?

Twee van de grootste actiehelden ooit...

Tom Cruise is deze zomer te zien in wat velen als een van de beste actiefilms van de afgelopen jaren bestempelen: Mission: Impossible - Fallout. Zonder twijfel is Cruise een van de grootste actiehelden van de afgelopen decennia. Maar een ander is Dwayne Johnson. Wellicht heb je wel eens gedacht: zou het niet mooi zijn als ze samen in een film te zien zijn?

Zo zijn er wel meer mensen die dat zien zitten. ET Canada vroeg aan Cruise of hij interesse zou hebben in een project samen met Johnson. Dat had Cruise wel; sterker nog: hij bleef maar benadrukken hoe leuk zoiets wel niet zou zijn. Daarop haakte Johnson in, door op Twitter te benadrukken dat het fantastisch zou zijn.

Mocht zoiets er snel komen, dan wordt dat hoe dan ook een interessante samenwerking. Beide acteurs zijn ook altijd producent van de films waarin ze te zien zijn. Dat betekent dat ze ook behoorlijk wat te zeggen hebben over de projecten. Een dergelijke samenwerking zou dus alleen al in dat opzicht interessant kunnen worden.

NieuwsFilm

meest populair