Meer vervolgen op 'Glass' op komst?

James McAvoy ziet het zitten. Maar ziet M. Night Shyamalan dat ook?

Volgend jaar kunnen we zien hoe James McAvoy terugkeert als The Beast uit Split en samen met Samuel L. Jacksons Elijah Glass in Glass het leven van David Dunn (Bruce Willis) moeilijk maakt. Als het aan McAvoy ligt, maakt M. Night Shyamalan alleen maar meer vervolgen de komende jaren.

Dat vertelde McAvoy tijdens een interview met Entertainment Weekly over de film. "Ik kan niet voor Night spreken," begon McAvoy. "Maar ik zou willen dat er meer komt. Ik denk ook dat er zeker het potentieel voor is, als je kijkt naar de rollen die hij bedacht heeft en de rationalisering van wat een held en een schurk is. Er zit zeker nog ruimte voor meer. Maar of dat dan ook als iets nieuws zou voelen, weet ik niet."

Shyamalan lijkt echter vooral een trilogie te willen maken, die bestaat uit Unbreakable, Split en Glass. Hij is straks klaar voor iets nieuws, stelt de regisseur in hetzelfde artikel van Entertainment Weekly. De regisseur heeft ook al twee nieuwe originele ideeën klaarliggen en daar wil hij mee verder zodra Glass af is.

Tijdens de San Diego Comic-Con wordt vermoedelijk een trailer vrijgegeven. Vanaf 18 januari 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair