Algemeen

Meer vervolgen op 'Glass' op komst?

James McAvoy ziet het zitten. Maar ziet M. Night Shyamalan dat ook?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 09:10 in Algemeen
Volgend jaar kunnen we zien hoe James McAvoy terugkeert als The Beast uit Split en samen met Samuel L. Jacksons Elijah Glass in Glass het leven van David Dunn (Bruce Willis) moeilijk maakt. Als het aan McAvoy ligt, maakt M. Night Shyamalan alleen maar meer vervolgen de komende jaren.

Dat vertelde McAvoy tijdens een interview met Entertainment Weekly over de film. "Ik kan niet voor Night spreken," begon McAvoy. "Maar ik zou willen dat er meer komt. Ik denk ook dat er zeker het potentieel voor is, als je kijkt naar de rollen die hij bedacht heeft en de rationalisering van wat een held en een schurk is. Er zit zeker nog ruimte voor meer. Maar of dat dan ook als iets nieuws zou voelen, weet ik niet."

Shyamalan lijkt echter vooral een trilogie te willen maken, die bestaat uit Unbreakable, Split en Glass. Hij is straks klaar voor iets nieuws, stelt de regisseur in hetzelfde artikel van Entertainment Weekly. De regisseur heeft ook al twee nieuwe originele ideeën klaarliggen en daar wil hij mee verder zodra Glass af is.

Tijdens de San Diego Comic-Con wordt vermoedelijk een trailer vrijgegeven. Vanaf 18 januari 2019 in de bioscoop.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Wel ja joh, nog een universum ;)

RoberPaulsen

Avatar

Zal wel niet gebeuren vermoed ik en dat is helemaal niet erg, maar het is zeker een originele kijk op een tot in den treure uitgemolken genre waardoor het enorm fris aanvoelt.

Tycho Nestoris

Avatar

Lijkt mij overbodig om meer vervolgen te maken. Laten we eerst maar kijken of Glass goed is.

Frietgezicht

Avatar

Unbreakable is een toppertje maar toch al lang geleden gemaakt.

Shyamalan heeft lang geen film meer gemaakt van dat niveau en Willis is een b-acteur geworden die elke film voor de centjes snel ff Willis speelt. Ik vind Split een prima filmpje maar ook een beetje overrated, het is geen Unbreakable.

Dus ben vooral erg benieuwd of Shyamalan weer een topper kan afleveren en of Willis weer overtuigend is voordat ik zin krijg in wat er hierna komt.

Sunspot

Avatar

Eerst maar de trilogie afmaken, dan 5 a 10 jaar later weer een trilogie of losse film.

nieuwslaatste nieuws