Celebrity

Edward Norton zet 'The Incredible Hulk' op zijn plaats

Hij was een flinke lastpost op de set.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 06:00 in Celebrity
In vele opzichten is The Incredible Hulk uit 2008 niet de beste film die Marvel Studios heeft gemaakt. De ontvangst was wisselend en de box office-score mager. Hoofdrolspeler Edward Norton werd later vervangen, mede doordat hij weigerde de film te promoten. Tijdens de 'Comedy Central Roast of Bruce Willis' liet Norton zijn voornaamste probleem met de film doorschemeren.

De acteur richtte zich tijdens het programma even tot Marvel en The Incredible Hulk, welke werd geregisseerd door Louis Leterrier (Now You See Me, 2013), en gaf nog maar eens aan wat hem dwars zat: "Ik wilde een beter script."


Het was al duidelijk dat Norton achter de schermen een enorm ophef creëerde. De acteur bevond zich op dat moment op het hoogtepunt van zijn carrière na films als Fight Club, The Italian Job en The Illusionist. Norton zou meerdere keren het script hebben herschreven. Klaarblijkelijk zonder het gewenste resultaat. Na de opnames wilde hij niets meer met de film te maken hebben.

The Incredible Hulk werd gemaakt met een productiebudget van $150 miljoen en noteerde wereldwijd $263,4 miljoen; de laagste bioscoopomzet van een titel binnen het nu zo succesvolle Marvel Cinematic Universe.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

The hulk is inderdaad geen beste film. Daar moet ik hem gelijk in geven

Sunspot

Avatar

Haha, voor een Marvel film was het juist een van de betere films, vooral gezien de tijd van het maken.

Maar als je de Hulk ziet nu, pfff, die Norton is blij.

De hulk wordt als een of andere bitch behandeld man, in Ragnaraok is het een grote clown, in Infinity War ook, stelt niks voor, is er niet eens echt.

En dan ook die steken naar Banner toe, van Tony, met die wizards, wat BAnner zelf zegt, dat de Hulk al gesloopt is door dat pak van Stark.

Pffff, Tony moet cool zijn en blijven, The Hulk is the clown blijkbaar.

nieuwslaatste nieuws

meest populair