Tyrese Gibson: The Rock online aanvallen was een slecht idee

Tyrese Gibson: The Rock online aanvallen was een slecht idee

Komt de ruzie over de 'Fast & Furious'-franchise eindelijk ten einde?

Tyrese Gibson lijkt spijt te hebben van de krenkende uitingen die hij in het verleden online gemaakt heeft over Fast & Furious-collega Dwayne 'The Rock' Johnson. Een paar dagen geleden onthulde de laatstgenoemde tijdens het programma Watch What Happens Live dat hij al heel lang niet meer met Gibson gesproken heeft en dat ook niet van plan is. Verder noemde hij de situatie teleurstellend. De ruzie startte nadat Universal Pictures het negende deel in de franchise uitstelde, ten gunste van de spin-off Hobbs and Shaw.

Tijdens een podcast genaamd The Red Pill sprak Gibson over zijn daden. Deze noemde hijzelf beneden peil. "Ik moet vandaag de dag nog steeds met The Rock praten. En dat gesprek zullen we hebben. Ik heb er al één gehad met zijn producerende collega. Samengevat is dat alle communicatie, alle gedachtes en gevoelens die ik destijds had rond het onderwerp."



"Ik zag mezelf als de boodschapper in opdracht van verschillende mensen die betrokken zijn bij de franchise," gaat Gibson verder. "Maar domme ik was de enige die zijn gevoelens publiekelijk maakte. Wat mijn eigen schuld is. Dat is niet professioneel, het is niet tof."

Hoor hierboven via de video van roddelwebsite TMZ van Gibson zelf. Negen maanden geleden begon de ellende toen de 39-jarige Amerikaan via Instagram zijn felicitaties bekendmaakte aan Johnson. Dat deed hij op sarcastische wijze en meldde dat hij Johnson egoïstisch vond handelen.

NieuwsFilm

meest populair