Dwayne Johnson noemt 'Fast & Furious'-ruzie met Tyrese Gibson eenzijdig

Er hoeven geen woorden meer gewisseld te worden.

Ruzie? Welke ruzie? Tijdens het programma Watch What Happens Live keek Dwayne Johnson eventjes terug naar de onvrede die tussen hem en Fast & Furious-collega Tyrese Gibson heerst. Deze begon toen Universal Pictures de spin-off Hobbs and Shaw het groene licht gaf, evenals de releasedatum van het negende Furious-deel. Omdat Gibson hierdoor op langer termijn geen werk heeft, vuurde hij wat negatieve uitingen de kant van Johnson op. Volgens de laatstgenoemde is er echter niets aan de hand.

De spierbonk uit Skyscraper gaf antwoord op een vraag van iemand die benieuwd was of hij nog contact had met Gibson sinds hun drama. Daarop zei de 46-jarige Amerikaan: "Die hele toestand met Tyrese... Het was best teleurstellend, omdat we al zo lang vrienden waren. Ik heb altijd het idee gehad dat een ruzie twee mensen nodig heeft, maar dit was erg eenzijdig en hij liet zijn menig vaak horen via sociale media. Blijkbaar had hij tegelijkertijd ook met andere dingen te maken, in zijn privéleven. Maar nee, we hebben elkaar niet meer gesproken en ik zie ook niet in waarom. Voor mij is er geen behoefte om een gesprek te houden."

Bekijk de afbeeldingLater dit jaar gaat de productie van start waar Jason Statham ook deel aan neemt. De heren zullen het opnemen tegen Idris Elba, die zich bij de cast heeft toegevoegd als slechterik. Achter de camera vinden we Deadpool 2-regisseur David Leitch. Tyrese Gibson zal vermoedelijk niets met de film te maken hebben. Lang geleden trachtte hij via sociale media de film tijdelijk tegen te houden, zodat Fast & Furious 9 voorrang zou krijgen. Hij vertelde o.a. dat films voor families en castleden gemaakt worden. Toen Universal Pictures geen stappen ondernam en de spin-off graag tegemoet zag komen, barstte Gibson los met het onderstaande.

"Gefeliciteerd, The Rock, dat je het zo hebt klaargespeeld dat de 'Fast & Furious'-franchise nu om jou draait. Welterusten, allemaal, zie jullie in 2020. 'Fast'-familie, hè? Nee, het draait om jou. Is drie jaar wachten het waard? Zal de film uitpakken als 'Baywatch?' Jongens, relax, ik ben gewoon een passievolle filmcriticus."



NieuwsFilm

meest populair