'Bond 25' krijgt waarschijnlijk Russische schurk

'Bond 25' krijgt waarschijnlijk Russische schurk

En meer details!

Er is nog niets officieel bekend over het verhaal van Bond 25, maar aangezien de opnamestart al in december plaatsvindt, horen we langzaamaan wat details. Er is voor de nieuwe film met Daniel Craig, die geregisseerd wordt door Danny Boyle een lijstje gelekt met castleden die nog gezocht worden.

De site MI6 meldt dat de casting call enkel hoofdpersonen beslaat. Opvallend is dat er onder meer naar twee Russen gezocht wordt, evenals een Maori.


Mannelijke hoofdpersoon: Tussen de dertig en zestig. Russisch. Maar mogelijk ook van de Balkan, of een land in die regio. Moet vloeiend Engels spreken. Een charismatisch, krachtig, innovatief, kosmopolitisch, koud en berekend persoon.
Vrouwelijke hoofdpersoon: Tussen de dertig en vijfenveertig. Russisch. Maar mogelijk ook van de Balkan, of een land in die regio. Moet vloeiend Engels spreken. Erg opvallend, sterke fysieke verschijning en goed in vechtsport. Is intelligent, dapper, charmant en hard. Erg slim en vaardig en een overlever.
Mannelijke bijrol: Tussen de vijfendertig en vijfenvijftig. Maori. Zeer gevorderd in vechtsport. Iemand die autoritair over kan komen, berekend, meedogenloos en loyaal.
Uit deze omschrijving ontstaat een beeld van een mannelijke schurk, die samenwerkt met een vrouw. Verder lijkt het er dus op dat Bond naar Rusland reist. Vanaf 8 november 2019 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair