Video

Steve Carell geneest met poppen in tweede trailer 'Welcome to Marwen'

Gebaseerd op het waargebeurde levensverhaal van Mark Hogancamp

door Kaj van Zoelen om 14:42 in Video
Bekijk hieronder de tweede trailer voor Welcome to Marwen, de nieuwste film met Steve Carell in de hoofdrol. Steve Carell speelt Mark Hogancamp, die bijna doodgeslagen werd en zijn daarbij opgelopen trauma verwerkt door poppen te maken. Poppen die in de film tot leven komen.

Welcome to Marwen is ook de nieuwste film van Robert Zemeckis, die al heel wat ervaring heeft met de combinatie speelfilm en animatie. Sterker nog, als regisseur van Who Framed Roger Rabbit is hij één van de pioniers op dat gebied. Later probeerde hij ook op een andere manier deze combinatie op het witte doek uit, met The Polar Express en Beowulf, met minder succes. Voor Welcome to Marwen keert hij terug naar wat hij ook in Who Framed Roger Rabbit deed: acteurs laten spelen in echte omgevingen met animatie om hen heen.

Mark Hogancamp wordt willekeurig aangevallen en bijna doodgeslagen. Daardoor verliest hij zijn geheugen deels en krijgt een posttraumatische-stressstoornis. Op een gegeven moment bouwt hij een heel miniatuurdorp, bevolkt met poppen die lijken op mensen die hij kent. Door Tweede Wereldoorlog-scenario's met deze poppen uit te spelen krijgt hij langzaam zijn geheugen terug en begint hij zijn trauma te verwerken.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair