Dwayne Johnson verrast mensen met lichamelijke beperking middels 'Skyscraper'

Dwayne Johnson verrast mensen met lichamelijke beperking middels 'Skyscraper'

En bedankt ze voor hun steun.

Hoewel Dwayne Johnson's nieuwste actiefilm Skyscraper niet al te bijzonder presteert in de bioscoop (zowel kritisch als financieel), heeft de hoofdrolspeler besloten zijn respect te tonen aan mensen met een lichamelijke beperking. Dat deed hij door het NYU Langlone ziekenhuis in New York te bezoeken en de film aan een speciale groep te vertonen. Deze bestond niet enkel uit ziekenhuisbezoekers, maar ook uit hun vrienden en dokters.

In de film speelt Johnson zelf iemand met een geamputeerd been. Het nieuws maakte hij via Twitter bekend, waar hij door het medische centrum benaderd is. Ze plaatsen een aantal foto's, hieronder te zien, en schreven: "Vanavond zitten de echte helden in deze kamer. Elke dag tonen jullie ons de vaardigheden die jullie hebben." Daarnaast bedankten ze de 46-jarige Amerikaan, die de visite geheim had gehouden.

Op zijn beurt wilde Johnson ook wat vriendelijke woorden loslaten. "Onvergetelijke tijd doorgebracht met geamputeerden, dokters en vrienden met het tonen van 'Skyscraper.' Bedankt voor de liefde en het steunen van onze film, evenals dat ik een gehandicapte man speel. Maar het belangrijkste: bedankt voor de geweldige en leerzame gesprekken die we na de film hebben gehad."




NieuwsFilm

meest populair