Dave Bautista steunt James Gunn; 'Thor: Ragnarok'-regisseur voor 'Guardians Vol. 3'?

Dave Bautista steunt James Gunn; 'Thor: Ragnarok'-regisseur voor 'Guardians Vol. 3'?

Of moet Disney de situatie nog eens opnieuw bekijken?

Gisteren werd bekend dat James Gunn is ontslagen door Walt Disney waardoor hij niet langer verantwoordelijk is over de regie van Marvel Studios' Guardians of the Galaxy Vol. 3. Ondanks dat er nog maar weinig mensen hun vingers durven te branden aan de situatie was Dave Bautista er als de kippen bij om zijn steun te betuigen aan Gunn.

"Ik zal er nog meer over gaan zeggen, maar voor nu wil ik alleen maar dit zeggen.. James Gunn is een van de meest liefhebbende, zorgzame, goedaardige mensen die ik ooit heb ontmoet. Hij is vriendelijk en geeft veel om mensen en dieren. Hij heeft fouten gemaakt, dat hebben we allemaal. Ik ben NIET oké met wat er met hem gebeurt," tweette Bautista - die in Gunns films het personage Drax speelt - nadat bekend werd dat Gunn was ontslagen.

Voorlopig lijkt Bautista de enige grote naam die heeft gereageerd. De fans laten uiteraard wel van zich horen. Er zijn voor- en tegenstanders, maar er wordt ook gekeken naar welke regisseur dan wel Guardians of the Galaxy Vol. 3 moet regisseren. Vele fans zien in Taika Waititi, die eind 2017 nog Thor: Ragnarok opleverde, de ideale kandidaat om Gunn op te volgen.

Ook de politiek bemoeit zich met de situatie. Zo vindt de senator Ted Cruz dat Gunn vervolgd moet worden, mochten de tweets van Gunn kloppen. Voor de duidelijkheid. Gunn doet de tweets af als stevige humor en als een vorm van provoceren.


Wat vind jij? Moet Walt Disney de situatie nog eens goed bekijken? Moet hij vervolgd worden? Of moeten ze snel een andere regisseur aantrekken, bijvoorbeeld Waititi?

Update: Ondertussen is er meer steun, van zijn broer Sean Gunn, met een reeks van tien tweets:



NieuwsFilm

meest populair