Algemeen

Dave Franco naast Ryan Reynolds in Michael Bay-film '6 Underground'

Met een budget van ruim 125 miljoen dollar is het de grootste Netflix Original-film tot nu toe.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 14:07 in Algemeen
Manuel Garcia-Rulfo (Sicario: Day of the Soldado), Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising) en Corey Hawkins (Straight Outta Compton) hebben getekend voor rollen naast Ryan Reynolds en Dave Franco in de door Michael Bay geregisseerde actiefilm 6 Underground. Bay maakt de film voor Netflix en Skydance.

Deadpool-scenaristen Paul Wernick en Rhett Reese schreven het script van de film en zullen ook dienst doen als uitvoerend producenten. Het budget van 6 Underground bedraagt een behoorlijke 125 miljoen dollar, waarmee het naast Martin Scorsese's The Irishman de duurtste Netflix Original-film tot dusver is. In de film leidt Reynolds een team van vier mannen en twee vrouwen dat de wereld moet redden. Reynolds speelt een soldaat met de codenaam 'One'.

Bay, Ian Bryce, David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger produceren de film, waarvan de opnames later deze maand zullen beginnen. Netflix zal de film ergens in 2019 beschikbaar stellen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ian Bryce, ook één van de producenten van de Transformers films......... en Bay............ ach wie weet wordt het een leuke film.

nieuwslaatste nieuws