Algemeen

Daniel Kaluuya schiet politieagent neer in romantisch drama 'Queen & Slim'

Geschreven door 'Ready Player One'-actrice Lena Waithe.

door Rik Timmer om 09:37 in Algemeen
Nadat hij te zien was in horror Get Out en superheldenfilm Black Panther heeft acteur Daniel Kaluuya besloten voor een ander genre te gaan. Namelijk die van een romantisch drama in de vorm van Queen & Slim. Hij zal één van de titelkarakters spelen in de film die het sociale en politieke klimaat in Amerika behandelt. Het scenario is geschreven door Lena Waithe en in de regiestoel treffen we Melina Matsoukas aan. Voor de laatstgenoemde wordt het haar eerste speelfilm.

Queen & Slim toont ons een romantisch verhaal aan met een aparte draai. Slim is een donkere man die met een donkere vrouw op een eerste date gaat. Deze verloopt verre van plezierig wanneer ze met de auto door een politieagent worden gestopt tijdens een verkeerscontrole. Uit zelfverdediging doden ze de agent en in plaats van dat ze zichzelf aangeven, besluiten ze te vluchten.

Waithe, die eerder dit jaar in Ready Player One te zien was, heeft samen met A Million Little Pieces-auteur James Frey het verhaal bedacht. Aanstaande oktober begint de productie van de onafhankelijke film. De opnames zullen pas in januari plaatsvinden. Universal Pictures en eOne zullen het eindproduct uitbrengen. Dat gebeurt pas ergens volgend jaar in november. Variety meldt dat de makers druk bezig zijn met het casten van Queen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair