Gave teaser en poster 'First Man' met Ryan Gosling!

Gave teaser en poster 'First Man' met Ryan Gosling!

Damien Chazelle's volgende film!

Misschien wel één van de najaarsfilms waar je flink naar uitkijkt; de biopic First Man van regisseur Damien Chazelle, bekend van de toppers La La Land van Whiplash. Ter gelegenheid van de 49e verjaardag van de landing van de Apollo 11 op de maan is onderstaande gave poster vrijgegeven. Hieronder eerst een korte teaserclip!



Op de poster zie je vermoedelijk het pak van de Amerikaanse Neil Armstrong, de bekende maanreiziger die uiteraard deelnam aan de missie. In de verfilming van het boek 'First Man: A Life Of Neil A. Armstrong' van James Hansen wordt Armstrong gespeeld door Ryan Gosling (Half Nelson, La La Land). Het verhaal speelt zich af van 1961 tot het jaar 1969, de periode dat de afstandelijke Armstrong zich voorbereidde om uiteindelijk als eerste mens voet op de maan te zetten. First Man draait niet alleen om deze unieke gebeurtenis. Er wordt ook ingezoomd op de offers die zowel Armstrong als Amerika moest maken om de gevaarlijke ruimtemissie te laten slagen.

Bekijk de afbeelding
Met aanvullende rollen voor Jon Bernthal, Claire Foy, Pablo Schreiber en Jason Clarke moet de biopic vanaf 11 oktober in de Nederlandse (IMAX) bioscoopzalen te zien zijn. Hieronder de eerdere trailer.



NieuwsFilm

meest populair