Algemeen

Jennifer Connelly mogelijk naast Tom Cruise in 'Top Gun: Maverick'

De opnames van de langverwachte sequel beginnen in september.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 12:07 in Algemeen
De Oscar-winnende actrice Jennifer Connelly is in onderhandelingen getreden om een belangrijke rol te spelen in Top Gun: Maverick voor Paramount Pictures. Tom Cruise speelt in de film opnieuw de rol van straaljagerpiloot Maverick. Eerder deed hij dit natuurlijk al in de actie-klassieker Top Gun van Tony Scott en Jerry Bruckheimer uit 1986. Connelly moet de vrouwelijke hoofdrol spelen in de film; een alleenstaande moeder die een bar runt nabij de marinebasis waar Cruise werkt.

Kelly McGillis speelde het liefje van Cruise in de eerste film, en naar alle waarschijnlijkheid zal Connelly zijn huidige lover spelen. Naast Connelly en Cruise zien we in de film ook Miles Teller als de zoon van Mavericks overleden wingman Goose (Anthony Edwards). Val Kilmer zal op zijn beurt opnieuw de rol van Iceman spelen.

De opnames van Top Gun: Maverick zullen in september beginnen in San Diego. Joseph Kosinski (Oblivion) regisseert. Connelly is ondertussen later dit jaar nog te zien in scifi-film Alita: Battle Angel.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieWanker

Avatar

Connelly was altijd een bloedmooie vrouw maar ziet er echt niet meer uit door die magerzucht. Mag wel wat aankomen...

nieuwslaatste nieuws

meest populair