Hugh Jackman terug als Wolverine?

Hugh Jackman terug als Wolverine?

Een verlengde scène in Deadpool 2 hint er wel naar.

Tijdens de Comic-Con liet Fox een alternatieve versie van Deadpool 2 zien, de Super Super Cut. Interessant genoeg, hint die versie naar de terugkeer van een personage: Wolverine (Hugh Jackman). De site Screen Rant was aanwezig tijdens de screening van de vijftien minuten langere versie en schreef over een interessante scène.

In de film reist Deadpool (Ryan Reynolds) terug in de tijd, om wat problemen uit het verleden te fiksen. Zo maakt hij Ryan Reynolds dood, voordat die Green Lantern kan gaan spelen en reist hij terug naar de gebeurtenissen in de derde akte van X-Men Origins: Wolverine.

Die scène blijkt ook verlengd te zijn. Hij stelt tegen Hugh Jackmans mutant dat hij druk bezig is met het opruimen van het verleden. En dus schiet hij Wade Wilson in die incarnatie maar dood. Hij bekent vervolgens te houden van Hugh en vertelt dat als Logan zin heeft om te helpen bij de X-Force, hij van harte welkom is.

"Er komt een dag dat je oude vriend Wade van je vraagt om weer in het zadel te kruipen. En als hij dat doet, zeg dan ja," horen we Deadpool zeggen. Waarop hij vertrekt. Natuurlijk is dat verre van een bevestiging, maar het is wel een hint naar de mogelijkheid dat Jackman toch nog eens terugkeert als Wolverine en dat doet in X-Force. Natuurlijk hoeft dat niet: Jackman is altijd heel duidelijk geweest over het feit dat Logan zijn laatste film als Wolverine zou zijn.

Lees hier al ons aan de SDCC2018 gerelateerde nieuws.



NieuwsFilm

meest populair