Meer duidelijk over de slechterik in 'Shazam!'

Meer duidelijk over de slechterik in 'Shazam!'

De rol van Mark Strong.

In de recente trailer voor de DC-film Shazam! zagen we heel kort de slechterik uit die film voorbijkomen. Dit is Doctor Thaddeus Sivana en hij wordt gespeeld door Mark Strong (Green Lantern). In gesprek met Entertainment Weekly heeft regisseur David F. Sandberg iets meer prijs gegeven over het personage.

Als eerste gaf de regisseur aan dat hij zo lang als mogelijk de achtergrond van de slechterik geheim wilt houden, alsmede zijn superkrachten. Maar helemaal kon hij zijn mond niet houden. Zo blijkt dat ook Sivana de Wizard (Djimon Hounsou) op vroege leeftijd heeft ontmoet. Hij bleek de krachten echter niet waardig. Toch gaat hij op zoek naar superkrachten. De trailer onthulde dat hij ook zeker krachten zal hebben.


"Mark Strong houdt ervan om een slechterik te zijn. En het is niet alleen hem, eigenlijk, het is ... iets anders ... dat hem zijn krachten gaf... hij kan bepaalde dingen doen die Shazam niet kan. Het gevaar in sommige films is dat de slechterik dezelfde krachten heeft als de goede gast. Sivana heeft een extra ding, iets dat extra dynamisch is.... "

De titelrol is in handen van Zachary Levi en er zijn belangrijke aanvullende rollen voor de jongelingen Jack Dylan Grazer als Freddy Freeman en Asher Angel als Billy Batson. Vanaf april 2019 in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair