POLL: Beste en slechtste blockbuster van 2018 (tot op heden)

We zijn alweer ruim een half jaar onderweg.

De eerste helft van 2018 zit er al eventjes op. Het was een half jaar met een aantal enorme kaskrakers en andere grote titels. Middels onderstaande POLLs kijken we terug op de allergrootste films die we al hebben gehad. Uiteraard met de vraag: welke blockbuster is jouw favoriet, en minst favoriet?

Met de grootste kaskrakers wordt uiteraard verwezen naar de hits als Black Panther, Avengers: Infinity War en Jurassic World: Fallen Kingdom, de drie films die dit jaar al boven de $1 miljard zijn uitgekomen. Maar er waren meer titels die goed scoorden aan de wereldwijde bioscoopkassa's, nog los van of ze financieel succesvol genoemd mogen worden.

De drie regels bij het opstellen: 1. de opbrengst is minimaal $250 miljoen aan de wereldwijde bioscoopkassa, 2. het budget bedroeg minimaal circa $100 miljoen en 3. de film verscheen tussen 1 januari en 1 juli 2018 in de Nederlandse bioscoop.

Toch nog een andere titel aanstippen? Dit kan zoals altijd onderaan de POLLs! Wil je nog kijken welke films er al zijn verschenen; check dan het jaaroverzicht van begin 2018.

Succes met stemmen!





NieuwsFilm

meest populair