Poster Thanos, beelden 'Wonder Woman 1984' en JL-hints in trailer 'Shazam!'

Poster Thanos, beelden 'Wonder Woman 1984' en JL-hints in trailer 'Shazam!'

Plus een levende Infinity Gauntlet!

Tijdens San Diego Comic Con worden vaak een aantal grote nieuwe trailers onthuld die even later ook online belanden. Daarnaast verschijnen er zaken voor enkel de bezoekers van het belangrijkste Comic Con-event van het jaar, en zijn er meer gekke dingen. Zo was er een coole poster van Thanos op te pikken, werd er een clip uit Wonder Woman 1984 vertoond, zaten er easter eggs in de trailer van Shazam! en liep er een levende Infinity Gauntlet rond.

Poster Thanos


Hieronder zie je de poster van Thanos uit Anthony en Joe Russo's Avengers: Infinity War. Het is een weergave van de slechterik van Josh Brolin aan het einde van de derde Avengers-film. Deze werd ontworpen door Ryan Meinerding en de titel is simpelweg 'succes', wijzend op de voltooiing van Thanos' missie. Inclusief de quote "The hardest choices require the strongest wills."



Beelden Wonder Woman 1984

Naast de trailers voor Shazam! (hier) en Aquaman (hier) was er voor het aanwezige publiek een clip uit Wonder Woman 1984. Hierin is actrice Gal Gadot te zien als Diana Prince / Wonder Woman, in een winkelcentrum. Op het web is de clip vast nog ergens te vinden. Hieronder twee foto's uit die clip uit de film die eind oktober 2019 in de bioscoop te zien moet zijn.



Hints naar Justice League in Shazam! trailer

En dan was er ook nog de trailer van Shazam!, waarin gehint wordt naar de afzonderlijke Justice League-helden! Check de beelden hieronder. Als eerste een t-shirt met Aquaman-logo, daarna de Batarang, vervolgens een krant met Superman en opnieuw een t-shirt met Wonder Woman-logo.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Levende Gauntlet

Ook leuk zijn de Cosplay types op Comic Con. Een van de opvallendste dit jaar moet onderstaande geweest zijn. :)

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair