Nieuwe 'Predator'-film heeft geen connecties met 'Alien'

Nieuwe 'Predator'-film heeft geen connecties met 'Alien'

En dat is waarschijnlijk maar goed ook.

Later deze zomer debuteert de nieuwe Predator-film The Predator op het witte doek. De trailers hebben al aangetoond dat de franchise wordt aangevuld met een nieuw soort Predator, de Mega-Predator. Maar mocht je ook een directe link verwachten met de Alien-films, dan kom je bedrogen uit.

Tijdens Comic Con in San Diego liet regisseur Shane Black (The Nice Guys) weten dat er geen connectie is met die andere franchise. Iets dat uiteraard wel te zien was in de AvP-films van een aantal jaar geleden.


"De Xenomorphs waren voor ons iets heel anders. De eerste film heeft zich afgespeeld, de tweede film is gebeurd, er zijn andere dingen gebeurd. We zijn een vervolg, geen reboot. Er is geen directe koppeling met andere Alien-films. We hebben ons gericht op dit ene exemplaar waarin een bijzonder boze Predator naar voren komt."

Kortom, verwacht vooral veel geweld tussen mensen en Predators, met tussenkomst van één heel grote Predator die mogelijk uit is op een soort van wraak. Eerdere berichten over de intensieve reshoots zouden uitwijzen dat er wel wat AvP-easter eggs te zien zouden zijn.

Met rollen voor Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Yvonne Strahovski, Jake Busey en Edward James Olmos draait de vierde Predator-film vanaf 13 september op het witte doek.



NieuwsFilm

meest populair