Gerucht: er komt een veel jongere Batman

Affleck krijgt een vrij jonge opvolger.

Waar Zack Snyder met de casting van Ben Affleck als Batman indruk maakte doordat er eindelijk een oudere versie van de superheld kwam, lijkt Matt Reeves die beslissing terug te draaien voor The Batman. Het lijkt erop dat Reeves zoekt naar een jongere acteur van tussen de vijftien en twintig jaar jonger dan Affleck.

De site Revenge of the Fans stelt dat Reeves zoekt naar een acteur van tussen de vijfentwintig en dertig jaar oud. Daarmee is Jake Gyllenhaal, waar eerder geruchten over gingen, geen optie meer. Ook schijnt Reeves gesproken te hebben met Jack Huston, maar behoort hij door zijn leeftijd ook niet echt tot de opties.

Vermoedelijk krijgen we op korte termijn een shortlist te zien. Warner Bros. is momenteel druk bezig met het vinden van een crew voor de film, opdat de pre-productie van start kan. Zodra dat rond is, moet er een nieuwe Batman-acteur gevonden worden. Maar duidelijk is dat, wat Affleck ook wil met zijn rol in het DCEU, hij in elk geval niet in deze solofilm te zien zal zijn.



NieuwsFilm

meest populair