Tom Cruise gooit talkshowhost uit vliegtuig

Tom Cruise gooit talkshowhost uit vliegtuig

Advies: sluit geen weddenschap met een actieheld!

Je kunt maar beter geen weddenschap afsluiten met actieheld Tom Cruise (Mission: Impossible - Fallout, American Made), want hij houdt je er aan. Zo ondervond ook talkshowhost James Corden, die door Cruise werd uitgenodigd om zelf te ervaren dat het niet zo simpel is om te skydiven als de acteur misschien doet lijken.

Acteur Tom Cruise staat erom bekend zijn gevaarlijke filmstunts zelf uit te voeren. Zo hangt hij zonder problemen aan opstijgende vliegtuigen en springt hij van de hoogste toren ter wereld af alsof het niets is. Allemaal voor die spectaculaire actiebeelden. Natuurlijk gaat er ook weleens iets mis. Zo brak Cruise zijn enkel tijdens de opnames van Fallout.

Ondanks enkele incidenten lijken de stunts Cruise dus redelijk gemakkelijk af te gaan, zo dacht ook presentator James Corden. Desondanks vragen dergelijke stunts een hoop voorbereiding en training natuurlijk. Voor een actiescène in Fallout, waarin Cruise skydivet met een moeilijke 'halo'-techniek, heeft de acteur meer dan honderd keer moeten proefspringen.

Bij wijze van grap trok Corden de moeilijkheidsgraad van die stunt in twijfel en daarom nodigde Cruise de talkshowhost uit om met hem te gaan skydiven. "Als toch zo makkelijk is, dan ga je vast een keer met me mee?", reageerde Cruise. Corden kon natuurlijk geen nee zeggen, maar hij zal vast spijt hebben van zijn opmerkingen...

Hieronder de hilarische beelden!



NieuwsFilm

meest populair