Ethan Hunt zal nooit doodgaan

Ethan Hunt zal nooit doodgaan

Hij zal elke toekomstige onmogelijke missie overleven.

Nu hij groot succes boekt met Mission: Impossible - Fallout, benadrukt Tom Cruise dat zijn personage, Ethan Hunt, nooit dood zal gaan. De acteur speelt het personage sinds 1996, en heeft al veel gewaagde stunts uitgehaald. Zou zo'n stunt ooit mis kunnen gaan en zou Ethan dan doodgaan?

Tijdens een interview met Cinema Blend stelt Cruise van niet. Ethan Hunt zal nooit doodgaan. "Nee, nee. Dat gaat niet gebeuren. Nooit. Nooit. " Tegelijk is het wel een gedachte waar de regisseur van de film, Christopher McQuarrie, wel over na wil denken. Maar ook hij ziet problemen.

"Het klinkt interessant. Maar ik zou niet weten hoe ik het zou moeten doen," aldus McQuarrie. "Ik weet niet hoe je dat kan doen op een bevredigende manier. Echt, ik denk dat het erop neerkomt dat je iedereen kan laten sterven. Elk personage kan doodgaan, zolang dat maar met een reden gebeurt. Je geeft ze een nobele dood en ik geloof dat je daar soms een gevoel van onvrede vindt, als de dood van een personage niet nobel genoeg was."

De kans lijkt ook groot dat Cruise eerder ooit vervangen zal worden als Ethan Hunt, dan dat Hunt ooit doodgaat. Hoe dan ook, lijkt het erop dat er voorlopig nog wel een paar MI-films komen met Cruise. Daarvoor is het succes van Fallout in elk geval groot genoeg.



NieuwsFilm

meest populair