Geen beweging meer in 'Obi-Wan'-film

Ewan McGregor wil nog altijd.

Eens te meer laat acteur Ewan McGregor weten open te staan voor een terugkeer als Obi-Wan Kenobi. Jarenlang horen we al het gerucht dat er een solofilm komt voor het immens populaire personage. McGregors werk in de Star Wars-prequels werd ook nog eens uiterst goed ontvangen. Fans kijken dus uit naar een nieuwe film met McGregor, net als de acteur.

Maar het meest concrete dat het ooit werd, is dat Stephen Daldry in gesprek zou zijn om de film te regisseren. Toen Solo: A Star Wars Story matig presteerde aan de box office, besloot Disney alle standalone-films te pauzeren. Tot het plan voor de franchise rond is, zal dat zo blijven.

In de tussentijd laat McGregor aan de site Screen Rant weten nog altijd terug te willen keren. "Ik weet helaas niets meer dan jullie. Ik weet echt niks meer, al zou ik het graag willen maken. Dat weten jullie. "

Het kan nog wel even duren voordat Lucasfilm definitieve nieuwe plannen onthult. Voorlopig ligt de focus op Star Wars: Episode IX en het afronden van de Skywalker-saga.



NieuwsFilm

meest populair