Glen Powell gecast in 'Top Gun: Maverick'

Glen Powell gecast in 'Top Gun: Maverick'

Powell deed eerder al auditie voor de rol van de zoon van Goose, maar die ging uiteindelijk naar Miles Teller.

Hij liep weliswaar de rol van de zoon van Goose mis (deze ging naar Miles Teller), maar acteur Glen Powell (Scream Queens, Hidden Figures), heeft nu alsnog een belangrijke rol gescoord in Top Gun: Maverick, het vervolg op Top Gun dat door Paramount Pictures wordt gemaakt.

Details over zijn nieuwe rol worden vooralsnog geheimgehouden, maar de makers van de film waren dusdanig onder de indruk van Powells auditie dat ze hem niet alleen een andere rol gaven, maar deze ook groter hebben gemaakt dan oorspronkelijk het geval was. Het verhaal van de sequel speelt zich af in een wereld van obemande drones, die ervoor zorgen dat regulier straaljagerpiloten overbodig zijn.

Eerder werd al aangekondigd dat Tom Cruise, Jennifer Connelly en Val Kilmer te zien zullen zijn in de film van Joseph Kosinski (Oblivion). Het script werd geschreven door Peter Craig, Justin Marks en Eric Warren Singer. Jerry Bruckheimer produceert de film, waarvan de opnames in september beginnen in San Diego. Het resultaat bereikt in juli 2019 wereldwijd de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair