Barry Jenkins geeft eerste trailer 'If Beale Street Could Talk' vrij!

Barry Jenkins geeft eerste trailer 'If Beale Street Could Talk' vrij!

De 'Moonlight' regisseur heeft speciaal deze dag gekozen.

Regisseur Barry Jenkins wist hoge ogen te gooien met zijn laatste film, Moonlight. Veel mensen kijken dus ook met smart uit naar zijn volgende project, If Beale Street Could Talk, waar hij vandaag de trailer van heeft vrijgegeven. Dit deed hij om de verjaardag te vieren van James Baldwin, de auteur van de gelijknamige roman waar de film op is gebaseerd. Baldwin zou vandaag namelijk 93 jaar oud zijn geworden.

Het verhaal gaat over het verloofde koppel Clementine 'Tish' Rivers en Alonzo 'Fonny' Hunt. Alles loopt voor hen op rolletjes totdat Fonny valselijk wordt beschuldigd van verkrachting, waardoor het koppel uit elkaar wordt gerukt en Fonny in de gevangenis belandt. Dan ontdekt Tish dat ze zwanger is, waardoor een race tegen de klok begint om Fonny's onschuld te bewijzen en hem vrij te krijgen voordat hun kind geboren gaat worden.

De hoofdrollen worden vertolkt door Kiki Layne en Stephan James, maar er zijn ook rollen voor bekendere namen als Dave Franco, Ed Skrein, Diego Luna en Pedro Pascal. If Beale Street Could Talk gaat dit najaar in wereldpremière op het Toronto International Film Festival maar zal waarschijnlijk pas begin volgend jaar in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

De indrukwekkende trailer vind je hieronder.



NieuwsFilm

meest populair