[Gerucht] Disney werkt door aan 'Pirates of The Caribbean 6' ondanks beschuldigingen Johnny Depp

[Gerucht] Disney werkt door aan 'Pirates of The Caribbean 6' ondanks beschuldigingen Johnny Depp

Er zouden meer mensen terugkeren naar de populaire piratenfranchise!

Volgens bronnen van Omega Underground werkt Disney achter de schermen flink door aan de productie van Pirates of The Caribbean 6. Regisseur Joachim Rønning zou voor dit vervolg weer terugkeren, evenals een veteranenploeg aan scriptschrijvers en hoofdrolspeler Johnny Depp. Vooral die laatste naam is natuurlijk redelijk opvallend. Lees hieronder alle details!

Vorig jaar zei producent Jerry Bruckheimer nog dat een Pirates-film zonder Depp waarschijnlijk niet gaat werken en gebeuren. De kans dat Depp terugkeert lijkt dus groot, maar door de recente gebeurtenissen rondom de ontslagen Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn lijkt dat tegelijkertijd een onverkoopbare boodschap voor Disney. Depp wordt namelijk door meerdere mensen beschuldigd van fysieke mishandeling. Gunn maakte in dat licht slechts wat foute grappen.

Het team keert terug
Rønning stond al eerder als co-regisseur aan het roer van Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge (2017) en zou het zesde deel in de populaire piratenfranchise nu in zijn eentje moeten gaan regisseren. Eerder betrokken schrijvers Ted Elliott, Terry Rossio en Jeff Nathanson zouden op dit moment al werken aan een script. Productiedesigner Nigel Phelps zou zijn handtekening ook al hebben gezet onder een nieuw contract.

Wel of geen Depp?
Aangezien Rønning momenteel voor Disney Maleficent 2 (2019) aan het maken is, zal Pirates of The Caribbean 6 waarschijnlijk op zijn vroegst pas in 2021 in de bioscopen verschijnen. Of Depp daadwerkelijk terugkeert voor het zesde deel is nog maar de vraag. Disney zou ook kunnen besluiten om de focus te verleggen op andere personages of om een andere acteur te zoeken voor de rol van Jack Sparrow.

Wellicht wacht de studio eerst nog even de resultaten van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018) af voordat Pirates of The Caribbean 6 daadwerkelijk groenlicht krijgt. Die productie van concurrent Warner Bros. licht namelijk ook behoorlijk onder vuur wegens de betrokkenheid van Depp, hetgeen zomaar eens de Box Office-prestaties zou kunnen schaden.

NieuwsFilm

meest populair