Makers tv-serie 'Lost' bieden excuses aan Evangeline Lilly vanwege naaktscènes

Makers tv-serie 'Lost' bieden excuses aan Evangeline Lilly vanwege naaktscènes

"Geen enkele persoon zou zich ooit onveilig moeten voelen op de werkplaats."

Via Deadline hebben de producenten van de succesvolle tv-serie Lost hun welgemeende excuses aan hoofdrolspeelster Evangeline Lilly aangeboden. We hebben het over J.J. Abrams, Damon Lindelof, Jack Bender en Carlton Cuse. Zij ontdekten een weekje geleden, net als de rest van de wereld, dat de 39-jarige actrice uit Ant-Man and the Wasp zich ongemakkelijk voelde bij het half naakt opnemen van een liefdesscène. De Canadese voelde zich er tot toe gedwongen.

Zo zei Lilly via een podcast: "In seizoen drie had ik een slechte ervaring op de set waarbij ik vrijwel in een hoek gedreven werd om een scène gedeeltelijk naakt op te nemen. En het voelde alsof ik geen keus had. Ik beefde en was doodsbang toen we klaar waren. Ik huilde ontzettend veel, terwijl ik daarna een zeer indrukwekkende en sterke scène moest doen."

Bekijk de afbeeldingHelaas bleef het daar niet bij. "In het vierde seizoen verscheen er een scène waarin Kate zich uitkleedde en ik vocht heel hard om die scène onder mijn controle te krijgen. En dat mislukte. Dus later vertelde ik ze: 'Nu is het genoeg, niet meer. Jullie kunnen schrijven wat jullie willen - ik zal het niet doen. Ik zal nooit meer mijn kleren uittrekken voor deze show.' En dat deed ik ook niet."

Nu lijken de vier bovengenoemde heren ontzettend veel spijt te hebben van de manier waarop de scènes verlopen zijn. "Na het lezen van Evie's uitspraken reikten we meteen naar haar uit om onze welgemeende excuses aan te bieden voor de ervaring die ze had tijdens het werken aan 'Lost.' We hebben nog geen contact met haar gelegd, maar betreuren het oprecht. Geen enkele persoon zou zich ooit onveilig moeten voelen op de werkplaats. Punt."



NieuwsFilm

meest populair