Eerste synopsis voor DC-film 'Birds of Prey'?

Eerste synopsis voor DC-film 'Birds of Prey'?

Het lijkt erop dat er geen Joker in voorkomt.

Er zou een synopsis zijn vrijgegeven van DC-film Birds of Prey, die meteen onthult waarom het team bij elkaar komt. Die hint ook direct naar wat van de verhaallijnen die we in de superheldenfilm mogen verwachten. Verwacht wordt dat de opnames van de R-Rated actiefilm in januari 2019 van start gaan en dat Margot Robbie de cast aanvoert als Harley Quinn.

De site Discussing Film heeft de volgende synopsis gepubliceerd:


Nadat ze uit elkaar is met de Joker, komen Harley Quinn en drie andere vrouwelijke superhelden - Black Canary, Huntress en Renee Montoya - samen om het leven van een klein meisje (Cassandra Cain) te redden van een kwaadaardige misdaadbaas.
De site claimt bronnen binnen DC Films te hebben en stelt op basis van die bronnen de synopsis bemachtigd te hebben. Wellicht dat die rondgaat voor bijvoorbeeld de casting. Mocht hij kloppen, is dat interessant, want dan betekent dit, dat Jared Letos Joker vermoedelijk niet in de film voorkomt.

Ook interessant is dat Batgirl niet genoemd wordt. Dat komt volgens de site omdat zij helemaal uit de film gehaald is. Gek is dat weer niet, want Warner schijnt nog altijd te werken aan een solofilm voor dat personage.

NieuwsFilm

meest populair