Celebrity

Topher Grace laat zich uit over zijn 'Venom' 'opvolger' Tom Hardy

En Hardy laat weten door wie hij zich heeft laten inspireren voor het personage.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 07:18 in Celebrity
Vanaf 4 oktober draait dan eindelijk Venom in de bioscoop, waarin Tom Hardy te zien zal zijn als journalist Eddie Brock die het slachtoffer wordt van geheim experiment, waardoor hij in Venom verandert. Tijdens een interview met het tijdblad Esquire, liet Hardy zich uit over de film: ''Deze rol bracht veel druk met zich mee. Dus ik sprak heel vaak over de rol met de enige persoon in mijn entourage die er veel vanaf weet, namelijk mijn oudste zoon. Hij heeft zowat alle comics gelezen en hij heeft me heel goed kunnen helpen met het invullen van de rol. Het is grotendeels dankzij hem dat ik de rol heb geaccepteerd!''

Maar buiten de hulp van zijn zoon en diens kennis van de stripboeken, heeft Hardy ook nog inspiratie weten te halen uit andere bizarre dingen: ''Ik heb me laten inspireren door Woody Allen's aanpak en waarop zijn films soms aanleiding kunnen zijn tot humor, en tevens door de Ierse MMA vechter Conor McGregor, met name zijn manier van praten en doen. Ook de hiphopartiest Redman heeft een invloed gehad op mijn rol''.

Over een paar maanden kunnen we er zelf over oordelen en zien of het goed uitpakt, maar iemand die zich er nu al positief over geuit heeft is acteur Topher Grace, die al eerder Venom speelde in Spider-Man 3 uit 2007. Grace, die binnenkort te zien zal zijn in Spike Lee's BlacKkKlansman, liet zich namelijk erg enthousiast uit over zijn opvolger: ''Ik meen het echt wanneer ik zeg dat Tom de perfecte keuze is voor deze rol. Ik kijk echt gigantisch uit naar deze film, ik kan in ieder geval niet wachten. Ik denk dat hij het super zal doen!''

''De Venom die ik speelde in de film van Sam Raimi was eigenlijk een duistere variant van Tobey Maguire's personage. Ik vond het geweldig om te doen, aangezien ik een grote fan ben van het personage, maar het was wel heel verschillend van de Venom stripboeken die ik vroeger las. Ik vond het gaaf, maar ik ben erg benieuwd naar Tom Hardy's versie, want dat is echt de Venom waarmee ik ben opgegroeid!''

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Solid

Avatar

Grace deed gewoon wat raimi wilde dat hij deed. En opzich deed hij dat goed vond ik. Snap de vele kritieken niet zo goed op hem als venom. Anyways, deze venom ziet er veel gruwelijker, angstaanjagender... Uit. Heel benieuwd. Ziet er in ieder geval belovend uit!

GreenHornet

Avatar

de nieuwe Venom vind ik onrealistisch die van Spiderman 3 was beter.

Frietgezicht

Avatar

Venom in Spider-Man 3 was lachwekkend. Continu die babyface kop van Grace laten zien hielp ook niet en die stem...

Moviemagic

Avatar

Spiderman 3. Dat was toch die film waar Dwayne Johnson niet in zat?

justmikemovies

Avatar

@Moviemagic, zijn er films zonder Dwayne Johnson? Ik dacht dat het verplicht was om hem in je film te hebben.

ridjieddo

Avatar

Ik dacht al, waarom praat ie als een mongool. Daarom dus - de rol van JOURNALIST Eddie Brock is gebaseerd op een mix van Conor McGregor, een rapper en Woody Allen's "tortured neurosis". Riiiiiiiiight. Kijk gewoon naar een paar episodes van Spider-Man The Animated Series en je hebt genoeg materiaal voor de perfecte Eddie Brock. Die Hardy is niet goed bij zijn hoofd.

Marklar

Avatar

hoe venom zelf eruit zag vond ik wel vet gedaan destijds. Hij werd verder niet goed genoeg gebruikt maar het was wel de venom die ik kon van de tekenfilms

Artificialis

Avatar

Spider-Man 3 en X-Men: The Last Stand waren inferieur aan hun voorgangers, maar wat mij betreft best kijkbare afsluitingen van hun eigen trilogie. Het is jammer dat Venom destijds als bijpersonage in het verhaal werd gepropt, maar ik denk dat ze in een eventuele Spider-Man 4 het karakter best aardig hadden kunnen uitwerken. Toen hij richting het eind in omvang begon toe te nemen vond ik hem er helemaal niet verkeerd uitzien: Venom (Spider-Man 3)

Daanminator

Avatar

Venom on spiderman 3 was erg goed gemaakt. Hopelijk is de Venom (2018) net zo zo niet meer indrukwekkender.

Sunspot

Avatar

Venom in Spiderman 3 zag er visueel goed uit, wsa het probleem totaal niet.

Het was de acteur, typisch zo een geval waar het gezicht en stem uberbelangrijk zijn.

Hij kwam gewoon over als een of ander kutkind, en wat Frietface zegt, veel te vaak kwam die kop en die stem erbij ook nog, in beeld.

nieuwslaatste nieuws

meest populair