Algemeen

Disney heeft plannen voor X-Men en Fantastic Four

Diversificatie?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 07:56 in Algemeen
Het zat er vet in: Disney CEO Bob Iger vertelt dat er al plannen zijn voor de X-Men en Fantastic Four, als de overname van 20th Century Fox eenmaal afgerond is. Sinds december wordt er al gewerkt aan de overname en nu die door kan gaan, krijgt Disney enkele grote franchises in handen. En in weerwil met eerdere statements, zijn er al plannen gemaakt voor als alles rond is.

Dat vertelde Iger tijdens de presentatie van de jaarcijfers van zijn studio. "20th Century Fox Film is een goed voorbeeld. Het geeft ons de kans om verbonden te raken aan, en enkele iconische filmfranchises zoals Avatar, Marvels X-Men, The Fantastic Four, Deadpool, Planet of the Apes, Kingsman en vele anderen, uit te breiden."

Kortom: de kans is groot dat Disney voort gaat zetten waar Fox al mee begonnen is, ten aanzien van enkele van zijn succesvolle franchises. Impliciet lijkt Iger te zeggen dat er vooral voortgezet wordt wat reeds ingezet is. Dat zou kunnen betekenen dat Disney de eigendommen van Fox dus niet familievriendelijk gaat maken, maar ruimte laat voor de wat gewelddadigere franchises van Fox.

De invulling zal per franchise verschillen. Zo is de kans groot dat Ryan Reynolds door mag met wat hij begonnen is in Deadpool, maar een deel van de X-Men en Fantastic Four zal vermoedelijk in het MCU gepast gaan worden.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Storm in nieuwe Black Panther :)

Ang3l

Avatar

Ofwel: geen nieuws.

Sunspot

Avatar

Met Deadpool moeten ze wel, maa rhij kan wel verschijnen in het MCU eventueel, maar weet niet of dat past.

GAat meer om de Xmen, zullen ze recasten, lijkt mij wel toch, waarom zouden ze het zichzelf zo moeilijk maken en het huidig Xmen team is niet eens echt populair.

De rest van de franchises maken niet veel uit, kan gewoon zo dorogaan natuurlijk.

jimb

Avatar

Ik weet niet hoe filmtotaal aan dat kleine stukje zoveel conclusies can hangen, maar het enige wat er in de bron staat is dat ze er blij mee zijn dat ze deze franchises in bezit krijgen en verder uit gaan breiden, maar hoe wordt nergens genoemd. puur giswerk dus.

draganta

Avatar

Ze kunnen recasten maar nog steeds doorgaan, Ze zitten in de jaren 90. Vraag is dus gaan ze gewoon door of gaan ze alles negeren. Deadpool kan zoveel tijdlijnhoppen als hij wil.

kokosnoot

Avatar

Zou grappig zijn als ze fantastic four and x-men tegen over elkaar zetten in 1 film. Denk dat Disney gaat voor meeste omzet en gewoon een heel bruikbare verhaallijn pakt uit de x-men comics en daar een eigen draai aangeeft met de plotschrijvers.

Decepticon

Avatar

Ze kunnen niet alles familie vriendelijk maken, want dan snijdt Disney zichzelf in de vingers. Er zal dan vanzelf een groot deel van het publiek erg blijven.

nieuwslaatste nieuws

meest populair