Brad Pitt's advocaten reageren op 'liegende' Angelina Jolie

Brad Pitt's advocaten reageren op 'liegende' Angelina Jolie

Geen 'happy end' voor het in Hollywood eens zo geliefde koppel...

Gisteren verscheen er nog een artikel waarin actrice Angelina Jolie beweerde dat haar voormalige partner, Brad Pitt, geen kinderalimentatie betaalt. Ook wil Jolie zo snel mogelijk van de acteur scheiden, al helemaal aangezien zij zegt dat Pitt niet zijn beloftes nakomt: zo zouden de twee een informele afspraak gemaakt hebben na hun breuk maar schijnt Pitt zich daar niet aan te houden. Als gevolg hiervan heeft de actrice extra advocaten aangenomen om schot in de zaak te krijgen en alles zo snel mogelijk af te handelen.

Maar nog geen dag na dit nieuws kwam er ook al een reactie van Brad Pitt; zijn advocaten hebben namelijk laten weten dat het verhaal van Jolie niet klopt. Zo zeggen zijn advocaten dat dit niks meer is dan een ''valse en slecht onderbouwde leugen in de hoop de media aan haar kant te krijgen''. Een vriend van de 54-jarige acteur zegt dat Jolie's uitspraken en handelingen ook niets minder zijn dan een lastercampagne.

Zo schijnt het dat Pitt Jolie juist wel al veel geld heeft gegeven; hij zou haar al 8 miljoen dollar geleend hebben, waarvan ze gebruikt maakt om de villa te huren waarin ze momenteel met de kinderen verblijft. Daar bovenop heeft Pitt haar ook nog eens 1,3 miljoen dollar gegeven als alimentatie: daar is wettelijk bewijs van. Ook zeggen de advocaten van Pitt dat het juist de acteur was die er vorige week al op aandrong zo snel mogelijk tot een schikking te komen, maar dat Jolie hierna nog eens extra documenten inleverde m.b.t. alimentatie om ''het conflict te verergeren''.



NieuwsFilm

meest populair