Eerste foto van Tom Hardy als gangster Al Capone in Josh Tranks 'Fonzo'

Eerste foto van Tom Hardy als gangster Al Capone in Josh Tranks 'Fonzo'

Een nieuwe gangsterrol voor Hardy!

Filmmaker Josh Trank (Chronicle, Fantastic Four) heeft via Twitter de eerste officiële foto gedeeld van zijn nieuwe speelfilm Fonzo over het leven van gangster Al Capone. In de hoofdrol is niemand minder dan Tom Hardy te zien!

Eerder plaatste Fandango al een foto online waarop Tom Hardy te zien was als de bekende Amerikaanse gangster. Waarschijnlijk was dat niet de bedoeling, want de foto werd al vrij snel weer verwijderd. Nu hebben we echter dus een eerste officiële blik op het aankomende project van regisseur Josh Trank. Op de foto zien we Al Capone met een kenmerkende stevige sigaar in zijn mond.


Het verhaal van Fonzo speelt zich enkele maanden voor de dood van Al Capone af, in de tijd dat hij vrij is na bijna een decennium lang in de gevangenis te hebben gezeten. De dan pas 47-jarige maffioso lijdt op dat moment al aan dementie, maar wordt achter na gezeten door de herinneringen aan zijn gewelddadige verleden. Eerder plaatste Hardy al een setfoto van Alcatraz, de bajes waarin Al Capone vastzat.

Naast Hardy, zijn Linda Cardellini, Matt Dillon, Kyle MacLachlan en Kathrine Narducci ook in de film te zien. Fonzo moet ergens in 2019 in de bioscopen verschijnen. Trank regisseerde eerder de fel bekritiseerde en geflopte superheldenfilm Fantastic Four (2015).

NieuwsFilm

meest populair