Algemeen

Affleck nog altijd verbonden aan 'The Batman'

De acteur is sowieso producent.

door Jim Pedd om 09:53 in Algemeen
Of Ben Affleck wel of niet terugkeert als Batman in de film van regisseur Matt Reeves is nog enigszins ongewis. Maar wel is nu zeker dat de acteur nog verbonden is aan de volgende solofilm voor het personage. Dat blijkt uit bericht op Production Weekly.

Daar lezen we dat de opnames van de film in de loop van de lente van 2019 van start moeten gaan. Affleck is en blijft aan het project verbonden als producent. Castleden zijn er nog niet genoemd op Production Weekly, maar wel lijken de meeste namen achter de schermen aan het project verbonden.

Afflecks Batman is een interessante. Het personage heeft al twee decennia ervaring en was, toen we hem leerden kennen, behoorlijk verbitterd geraakt. Dat was een mooie en originele invalshoek, want zo kenden we de Dark Knight nog niet. Maar Affleck twijfelt over zijn rol en of hij daar nog wel jaren aan vast wil zitten.

Om die reden schijnt dan ook overwogen te worden om een jongere acteur te casten als Batman. Liefst een acteur van tussen de 25 en 30 jaar oud, zodat Reeves een verhaal kan vertellen rond een jonge Batman, en geen perikelen heeft met een twijfelende Affleck.

De komende weken zal er meer duidelijkheid zijn. Duidelijk is dus hoe dan ook dat Affleck, of hij nou in de film speelt of niet, wel aan het project verbonden blijft.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Ik schaar me achter mijn bovenbuurman ridjieddo. Is James Gunn toch verbonden aan Guardians of the Galaxy? Gaat Dave Bautista achter hem staan? Ook nog iets over #MeToo?

Frietgezicht

Avatar

Misschien ook weer iets over dat ze oude beelden van Leia gebruiken wat ik vorige week al wist?

MisterMarvel

Avatar

Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet - Wel - Niet

Ben benieuwd wat het morgen wordt.......

Prince John

Avatar

Toch heeft Bats wel mooie witte tanden he?

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Misschien ook weer iets over dat ze oude beelden van Leia gebruiken wat ik vorige week al wist?"
Zou wel fijn als we ook Leia zien in deze Batman film. Daar kunnen we iig wel zeker van zijn. Dat Battfleck gevalletje is net het Nederlandse weer. Wel of geen zon. Wel of geen wind. Wel of geen regen.

ridjieddo "Mooi. Krijgen we vandaag ook nog een artikel over James Gunn?"
ja, die staat online

ridjieddo "En eentje over Amber Heard/Johnny Depp?"
Deze worden speciaal voor Arti gemaakt heb ik horen vertellen in de wandelgangen. Smiley face

Sunspot

Avatar

Lol, geen eens zin meer om te lezen, wat ik dus niet heb gedaan dit keer, vorige keren kon ik de verleiding niet weerstaan.

Maar ben wel klaar met Batfleck en ald ie geruchten, hoor wel wanneer er meer zekerheid is.

Duidelijk is dat er veel problemen lijken te zijn, Batfleck geen zin meer heeft, iets.

Die Batman film interesseert me ook niet veel, vind Batfleck zeker wel goed, maar een solofilm hoeft niet per se, was er al zowat in BvS, genoeg verteld.

Wil Batfleck gewoon weer in actie zien, in de andere solo's, Justice League

NieuwsFilm

meest populair