Affleck nog altijd verbonden aan 'The Batman'

Affleck nog altijd verbonden aan 'The Batman'

De acteur is sowieso producent.

Of Ben Affleck wel of niet terugkeert als Batman in de film van regisseur Matt Reeves is nog enigszins ongewis. Maar wel is nu zeker dat de acteur nog verbonden is aan de volgende solofilm voor het personage. Dat blijkt uit bericht op Production Weekly.

Daar lezen we dat de opnames van de film in de loop van de lente van 2019 van start moeten gaan. Affleck is en blijft aan het project verbonden als producent. Castleden zijn er nog niet genoemd op Production Weekly, maar wel lijken de meeste namen achter de schermen aan het project verbonden.

Afflecks Batman is een interessante. Het personage heeft al twee decennia ervaring en was, toen we hem leerden kennen, behoorlijk verbitterd geraakt. Dat was een mooie en originele invalshoek, want zo kenden we de Dark Knight nog niet. Maar Affleck twijfelt over zijn rol en of hij daar nog wel jaren aan vast wil zitten.

Om die reden schijnt dan ook overwogen te worden om een jongere acteur te casten als Batman. Liefst een acteur van tussen de 25 en 30 jaar oud, zodat Reeves een verhaal kan vertellen rond een jonge Batman, en geen perikelen heeft met een twijfelende Affleck.

De komende weken zal er meer duidelijkheid zijn. Duidelijk is dus hoe dan ook dat Affleck, of hij nou in de film speelt of niet, wel aan het project verbonden blijft.



NieuwsFilm

meest populair