Algemeen

Geen grote problemen rond 'X-Men: Dark Phoenix'

Eindelijk duidelijkheid over het uitstel.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 11:59 in Algemeen
Het gerucht ging dat Simon Kinberg heel erg veel materiaal opnieuw moest opnemen voor X-Men: Dark Phoenix. Sterker nog: het verhaal was dat er maar liefst drie maanden aan heropnames zouden plaatsvinden. Dat blijkt niet te kloppen.

Volgens de site Collider worden er hooguit twee tot maximaal drie weken aan heropnames gemaakt. Dat is vrij normaal voor een blockbuster en past ook goed bij Marvel-films. In dit geval gaat het om wat extra actie die men wil toevoegen aan de derde akte, wat nieuw materiaal en wat extra shots voor reeds bestaande scènes.

Er zijn dan ook geen grote problemen met de film, horen we nu. Dat is een andere context voor het uitstel voor de film, die eigenlijk in november uit had moeten komen, maar uitgesteld werd naar februari 2019. Nu horen we dat dit komt doordat de film na testscreenings nieuw materiaal behoefde, maar dat de castleden niet terug konden keren op het meest opportune moment, zodat de release in november gehaald kon worden.

Om alsnog binnen ieders schema te passen, werd de releasedatum simpelweg uitgesteld. Kortom: er is helemaal niet zoveel aan de hand met deze X-Men film en we kunnen er gewoon vanuit gaan dat deze in de bioscopen zal draaien volgend jaar februari.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Oh gelukkig ik kan al heel lang niet wachten op de film gelukkig is er eindelijk duidelijkheid over de film.

Ang3l

Avatar

Kortom: Roddelsite 1 zegt A, roddelsite B zegt dit, roddelsite C (Filmtotaal) kopieert alles en uiteindelijk zullen we t wel zien ;)

GreenHornet

Avatar

het moet weer goed gepraat worden.

Sunspot

Avatar

Haha, nooit ech tnaar uitgekeken sinds Apocalyps, alleen voor Fassbender meer.

Ben nu meer benieuwd naar de rol van de eerst Collossus, Daniel Cudmore.

Enige echt goeie aan het nieuwe team is Fassbender als Mags en Mcavoy in mindere mate, doet het wel echt goed als Xavier, bedoel, kijk wie hij aanhet opvolgen is, Captain Picard, moeilijke job, maar hij flikt het wel.

Artificialis

Avatar

X-Men: Apocalypse werd ook als mislukking afgedaan, bleek uiteindelijk een best aardige film te zijn. Nog altijd beter dan wat het DC Extended Universe doorgaans te bieden heeft.

nieuwslaatste nieuws