Celebrity

Bradley Cooper leerde Lady Gaga deze bijzondere les

Door Gaga's eerste grote filmklus is zij een hele ervaring rijker.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 17:06 in Celebrity
Binnenkort gaat A Star Is Born, het regiedebuut van Bradley Cooper (Avengers: Infinity War, A Dog's Purpose), in première op het filmfestival van Venetië, Italië. Cooper is ook zelf in zijn muzikale dramafilm te zien en heeft voor de andere hoofdrol niemand minder dan zangeres Lady Gaga - bekend van haar hits als Poker Face, Bad Romance en Million Reasons - aangetrokken. In hun eerste interview met Entertainment Weekly heeft Gaga meer verteld over haar samenwerking met Cooper. Volgens Gaga is ze door hem anders anders gaan werken als artiest.

In het regiedebuut van Cooper staat de bijzondere relatie tussen de alcoholistische rockster Jackson Maine (Cooper) en de beginnende, getalenteerde singer-songwriter Ally (Gaga) centraal. Jackson helpt Ally naar een ongekende carrière - vergelijkbaar met hoe Cooper met zijn regie ook Gaga heeft geholpen naar een hoger niveau op acteergebied. "Het heeft me gewoon veranderd", vertelt Gaga in haar interview met het blad Entertainment Weekly. Gaga heeft dus veel van het doorgewinterde Hollywoodtalent kunnen leren. "Om hem aan het werk te zien was gewoon fenomenaal", aldus Gaga.

Hij gelooft in mij
In A Star Is Born speelt de popster voor het eerst een grote hoofdrol. Eerder was zij al wel te zien in enkele kleine bijrolletjes en had ze een met een Golden Globe bekroonde rol in de serie American Horror Story. Ook voor Gaga was dit project dus een nieuwe stap in haar carrière en het feit dat Cooper in haar geloofde, heeft haar veel goed gedaan. "Hij geloofde echt in me, waardoor ik zelf ook meer handvaten kreeg om meer in mezelf te geloven", zegt Gaga, die in het echt Stefani Germanotta heet. "Ik voel me ontzettend gezegend dat ik die ervaring rijker ben".

Een nieuwe manier van werken
Beide beroemdheden kijken dan ook terug op een prettige samenwerking. "Te groot dromen bestaat niet. Wat mensen samen kunnen bereiken is zoveel meer dan iemand in zijn eentje kan", verklaart Gaga. Volgens Gaga is de belangrijkste les die Cooper haar heeft geleerd zijn opvatting dat je als artiest volledig voor je idee moet gaan. "Hij leerde me dat het oké is om volledig zeker te zijn van je visie en om ervoor te vechten met alles wat je in je hebt", vertelt de 32-jarige Amerikaanse ster. "Soms blijf ik te veel hangen in mijn twijfels, maar hij leerde me om door te pakken". Daarmee doelt ze ook vast op het feit dat Cooper heeft moeten knokken voor dit project.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

^tja dat is idd een vorm van een prettige samenwerking :D

Prince John

Avatar

Wanneer de twee samen gaan wonen moet je ons wel laten weten of ze dan een kat kopen Jeffrey!

Scheerzeep

Avatar

@Prince John

Jij bent dan de eerste die het weet!

Master Of Films

Avatar

Gelukkig bevind ik zich in de koninklijke entourage van zijne koninklijke majesteit Prince John, dus zal ik vast wel de tweede worden die het gaat horen dat Bradley & Stefani een kat hebben gekocht.

Frietgezicht

Avatar

Jef, hou t voortaan ff bij metoo achtige verhalen op de set en niet dit soort zoetsappige geouwehoer. We willen verdriet, pijn en woede,niet dit Amerikaanse gezever.

ThomasOMalley

Avatar

FilmTotaal "Binnenkort gaat A Star Is Born, het regiedebuut van Bradley Cooper (Avengers: Infinity War, A Dog's Purpose)"
Bekend van de stem van een wasbeer en de stem van een golden retriever (in A Dog's Purpose is hij uiteindelijk vervangen, dus hij speelt niet eens in die film). Van alle films die je had kunnen kiezen...

McGraig

Avatar

@Frietgezicht...... Hij heeft tenminste eerst toestemming gevraagd waarschijnlijk. Of er komt straks een #MeToo bericht van Cooper dat hij aangerand is door Gaga. Wel pas over een paar jaar uiteraard als hij door Meryl Streep tot cunnilingus gedwongen is.

Frietgezicht

Avatar

Precies craig maar dit klinkt als wederzijdse lust

nieuwslaatste nieuws

meest populair