'Blade Runner'-actrice Sean Young verdacht van inbraak bij oude werkgever

'Blade Runner'-actrice Sean Young verdacht van inbraak bij oude werkgever

De actrice kan waarschijnlijk binnenkort een bezoekje van de politie verwachten.

Actrice Sean Young (Blade Runner, Stripes) wordt verdacht van diefstal en kan waarschijnlijk binnenkort een bezoek van de politie verwachten. Young zou bij haar voormalig werkgever voor duizenden dollars aan laptops en videoproductiesoftware hebben weggehaald. In een reactie laat Young weten dat er iets anders aan de hand is. Lees hieronder alle details!

Roddelwebsite TMZ kon gisteren melden dat de politie Blade Runner-actrice Sean Young verdenkt van diefstal bij een bedrijf in het New Yorkse stadsdeel Queens. Op bewakingscamera's zou te zien zijn hoe Young samen met een onbekende man spullen uit het pand jat. De twee dieven zouden voor duizenden dollars aan dure laptops en software hebben buit gemaakt. Volgens TMZ heeft Young zelf bij het desbetreffende bedrijf gewerkt, maar is zij daar recentelijk ontslagen.

Niemand aanwezig
Tegenover The Hollywood Reporter laat Young in een reactie weten dat de vork anders in de steel zit. "Ik had die dag een afspraak om mijn spullen op te halen in een appartement waar ik voorheen heb gewoond toen ik werkzaam was voor regisseur Timothy Hines en producent Dominick Martini", vertelt Young. Young beweert dat de eigenaar van het pand niet kwam opdagen op de afgesproken tijd. "Er was niemand aanwezig, maar de deur stond wel open. Ik nam aan dat men dat bewust had gedaan, zodat ik zelf mijn spullen kon pakken".

Verkeerde laptops gepakt
Vervolgens zou Young per ongeluk de verkeerde spullen hebben meegepakt. "Ik heb alles meegenomen waarvan ik dacht dat het van mij was, maar abusievelijk heb ik ook twee laptops gepakt die achteraf niet van mij bleken te zijn", verklaart 58-jarige actrice tegenover The Hollywood Reporter. Young heeft naar eigen zeggen direct contact opgenomen met Martini toen zij de fout ontdekte. Volgens Young staan haar eigen computers nu nog wel in het pand. Later zou Hines wel hard tegen haar zijn uitgevallen. "Hij lijdt aan een posttraumatische stressstoornis en dat verdient ieders begrip", aldus Young.

Vervolg
Young zegt nog niets van de advocaten van het bedrijf te hebben gehoord. Desondanks lijkt de kans groot dat Young binnenkort een bezoekje van de politie kan verwachten. De politie wilde voor nu nog niet inhoudelijk ingaan op de zaak.

NieuwsFilm

meest populair