Algemeen

'Bond 25' zoekt schurk en vrouwelijke hoofdpersoon

De casting is begonnen!

door Jim Pedd om 08:42 in Algemeen
EON Productions is momenteel druk aan het zoeken naar een vrouwelijke hoofdpersoon en de voornaamste schurk voor Bond 25. Momenteel is acteur Daniel Craig het enige bevestigde castlid van de Bond-film van regisseur Danny Boyle. Vandaag horen we via Twitter van Variety-journalist Justin Kroll dat er momenteel druk gecast wordt.

EON Productions en producent Barbara Broccoli voeren volgens Kroll momenteel actief gesprekken met verschillende acteurs en actrices. Welke namen er komen opdagen voor de gesprekken is niet bekend. Volgens Kroll ligt daar in elk geval alle prioriteit en niet bij, zoals we onlangs hoorden, het casten van een opvolger voor Craig.

Er is nog vrij weinig bekend over de vijfentwintigste film in de Bond-franchise. Verwacht wordt in elk geval dat Ben Whishaw als Q, Naomie Harris als Moneypenny en Ralph Fiennes als M terugkeren. Verder zou Jeffrey Wright mogelijk weer te zien zijn als CIA-agent Felix Leiter en horen we dat Mark Strong, Angelina Jolie en Helena Bonham Carter allemaal in aanmerking komen om een schurk te spelen. Bond schijnt verder te maken te krijgen met een blinde superschurk, of met een Russische slechterik.

Bond 25 is in november 2019 in de bioscopen te zien.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Barbara Broccoli? Nou dat klinkt al als de perfecte schurk!

Mav Damian

Avatar

#helenabonhamcarteralsnieuwebondvillian

Master Of Films

Avatar

Zoekt niet verder...Steven Seagull als Russische schurk. You're welcome EON Smiley face

Moviemagic

Avatar

@Mav Damian

Die is volgens sommige hier te blank. Sommige zien liever een homoseksuele, negroïde en genderneutrale persoon die wel de lichamelijk kenmerken heeft van een vrouw maar er niet mee vergeleken wilt worden. Ik verwacht een omgebouwde Samuel Jackson als schurk.

benjamin

Avatar

Moviemagic "Die is volgens sommige hier te blank. Sommige zien liever een homoseksuele, negroïde en genderneutrale persoon die wel de lichamelijk kenmerken heeft van een vrouw maar er niet mee vergeleken wilt worden. "
Toch benieuwd over wie het dan hier gaat.

felsenland

Avatar

Steven Seagal zou zowel de rol van badguy en James Bond zelf goed kunnen invullen.

Marvelstan

Avatar

…En felsenland zit weer te geilen op Seagull

Spider-fan

Avatar

Dat bericht van Kroll zegt helemaal niks eigenlijk. Ze zoeken een vrouwelijk hoofdpersoon en een schurk. Goh, wat een verrassing!

felsenland

Avatar

@marvelstan als er iemand geilt op iets dan ben jij het, zie je naam. ten tweede vind ik jouw haat op de grote Steven Seagal zeer misplaats. En ten derde heil Steven Seagal.

Boyvin46

Avatar

Let me play the badguy...!! I can do it..!
An unknown actor might do the trick better. Why not...

matthijs007

Avatar

Ik hoop dat Marton Csokas de Russische slechterik gaat spelen.

Marvelstan

Avatar

Ik zou Benicio del toro wel willen zien terugkeren naar jb. Hij zou best een goede villain kunnen spelen.

NieuwsFilm

meest populair