'Bond 25' zoekt schurk en vrouwelijke hoofdpersoon

De casting is begonnen!

EON Productions is momenteel druk aan het zoeken naar een vrouwelijke hoofdpersoon en de voornaamste schurk voor Bond 25. Momenteel is acteur Daniel Craig het enige bevestigde castlid van de Bond-film van regisseur Danny Boyle. Vandaag horen we via Twitter van Variety-journalist Justin Kroll dat er momenteel druk gecast wordt.

EON Productions en producent Barbara Broccoli voeren volgens Kroll momenteel actief gesprekken met verschillende acteurs en actrices. Welke namen er komen opdagen voor de gesprekken is niet bekend. Volgens Kroll ligt daar in elk geval alle prioriteit en niet bij, zoals we onlangs hoorden, het casten van een opvolger voor Craig.


Er is nog vrij weinig bekend over de vijfentwintigste film in de Bond-franchise. Verwacht wordt in elk geval dat Ben Whishaw als Q, Naomie Harris als Moneypenny en Ralph Fiennes als M terugkeren. Verder zou Jeffrey Wright mogelijk weer te zien zijn als CIA-agent Felix Leiter en horen we dat Mark Strong, Angelina Jolie en Helena Bonham Carter allemaal in aanmerking komen om een schurk te spelen. Bond schijnt verder te maken te krijgen met een blinde superschurk, of met een Russische slechterik.

Bond 25 is in november 2019 in de bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair