Mark Hamill adviseerde Schwarzenegger: verander je naam en accent!

Schwarzenegger luisterde daar overduidelijk niet naar (gelukkig).

Acteur Arnold Schwarzenegger (Terminator Genisys, Maggie) heeft in het begin van zijn carrière het goedbedoelde advies van zijn Hollywoodcollega Mark Hamill (Star Wars: The Last Jedi, Batman: The Killing Joke) genegeerd, zo onthult Hamill op Twitter. Beide sterren zijn het er echter over eens dat dat juist een zegen is geweest voor de verdere Hollywoodloopbaan van Schwarzenegger. Lees hieronder alle details!

"Schwarzenegger vroeg me om advies toen hij net was begonnen in Hollywood", onthult Hamill (66) afgelopen zaterdag op Twitter. "Ik adviseerde hem dat hij zijn accent moest afleren zodat hij meer rollen zou kunnen spelen en zijn achternaam moest veranderen, omdat niemand die kan uitspreken". Hamill is blij dat Schwarzenegger zich niet aan zijn advies heeft gehouden. "Hij deed precies het tegenovergestelde en werd uiteindelijk een van de grootste sterren ooit", constateert de Star Wars-acteur.

Schwarzenegger (71) komt oorspronkelijk uit Oostenrijk en dat verklaart logischerwijs zijn achternaam en accent. Sinds 1983 is Schwarzenegger echter ook officieel een Amerikaanse staatsburger en hij acteert al sinds 1969 in het land. Op Twitter heeft Schwarzenegger ook gereageerd op het bericht van Hamill en hij heeft een logische verklaring voor zijn onverwachtse succes. "Je advies klopt absoluut onder alle normale omstandigheden. Dit waren de regels destijds. Ik ben gewoon iemand die de regels breekt", schreef hij aan Hamill.



NieuwsFilm

meest populair