Derde 'Ant-Man' verkent meer van de Quantum Realm

Derde 'Ant-Man' verkent meer van de Quantum Realm

Als die er komt tenminste.

Als er een derde film komt in de Ant-Man-reeks, wordt daarin meer van de Quantum Realm verkend. Dat laat producent Stephen Broussard weten. Dit jaar ging Ant-Man and the Wasp in première en werd meer getoond van die bizarre realiteit. Een eventuele derde film bekijkt deze andere realiteit diepgaander.

"Ik geloof dat er nog meer te doen is daar," aldus Broussard tijdens de Empire Film Podcast. "Er zijn nog geen plannen voor de volgende film, maar natuurlijk spreken we wel met de filmmakers en creatievelingen die achter de schermen meewerken, over waar we misschien naartoe zouden kunnen met een volgende film, mochten we die kans krijgen."

"We hebben het tijdens die gesprekken vaak over de Quantum Realm en misschien is daar wel meer te doen. Misschien zit daar meer dan we gedacht hadden. Het is duidelijk dat Janet er iets gedaan heeft, want ze draagt andere kleren en heeft wapens. Waar kwamen die vandaan?" Tegelijk hint Broussard ernaar dat, als je de dvd op het juiste moment pauzeert, er net als in Ant-Man een verwijzing naar de toekomst zit.

Zekerheid over een derde film is er nog niet, al lijkt het onwaarschijnlijk dat Marvel die niet maakt. De Quantum Realm zal verder vermoedelijk een grote rol krijgen in Avengers 4.



NieuwsFilm

meest populair