Geen plannen voor 'Obi-Wan' spin-off

Geen plannen voor 'Obi-Wan' spin-off

Geeft Ewan McGregor de hoop op?

Het lijkt erop dat Ewan McGregor het vertrouwen kwijt is, dat er nog een solofilm rond Obi-Wan Kenobi komt. De acteur wil nog altijd dolgraag die film maken, maar gezien de veranderde omstandigheden binnen Disney, lijkt die er gewoon niet meer te komen.

"Ik zou het absoluut doen, natuurlijk!" laat McGregor weten. Maar: "Er zijn voor zover ik weet op dit moment geen plannen om de solofilm te maken." McGregor denkt dat er genoeg ruimte is voor een film is: "er moet een goed verhaal te vertellen zijn, bijvoorbeeld rond Obi-Wan tussen mij en Alec Guinness."

De slechte ontvangst en zeer tegenvallende box office van Solo: A Star Wars Story heeft er echter voor gezorgd dat Disney voorlopig geen spin-offs in ontwikkeling heeft. Het gevolg is dat ook de ontwikkeling van deze solofilm gepauzeerd is. Tenminste, daar lijkt het op.

Het laatste concrete nieuws rond de film was dat Stephen Daldry in gesprek was met Disney om de film te maken. Vervolgens hoorden we er niets meer over en nu lijkt het erop dat de film er gewoon niet gaat komen.



NieuwsFilm

meest populair