Tyrese Gibson is bijna blut en kan zijn ex-vrouw niet betalen

Hij moest naar de rechter stappen voor hulp.

De 39-jarige Transformers-acteur Tyrese Gibson zit krap bij kas. Volgens roddelwebsite TMZ heeft hij juridische stappen genomen om zijn betalingen aan zijn ex-vrouw Norma Mitchell stop te zetten. In de documenten staat beschreven dat Gibson het simpelweg niet meer kan ophoesten. Daarom hoopt hij dat de rechter er of een eind aan kan maken of hem rust kan schenken.

Gibson en zijn ex-vrouw waren van 2007 t/m 2009 getrouwd. Ze gingen niet bepaald als vrienden uit elkaar. In het eerste jaar van hun huwelijk kregen ze dochter Shayla. Na een hoop geruzie - en het overleven van beschuldigingen omtrent mishandeling - schonk een andere rechter aan Gibson gezamenlijke voogdijschap. Hij moet echter wel kinderalimentatie betalen, evenals de juridische kosten van Mitchell's advocaat. En daar gaat het nu mis.

Bekijk de afbeeldingKennelijk zijn de maandelijkse kosten te hoog aan het woorden. Gibson meldt in de ingediende papieren dat hij elke maand 114.000 dollar kwijt is, o.a. aan de bovengenoemde dingen, zijn hypotheek, boodschappen en nutsvoorzieningen. Dat begint nu een groot probleem te worden, omdat hij momenteel maar 51.000 dollar per maand verdient.

Niet geheel verrassend moest hij beroep doen op zijn spaargeld, doch komt hier ook nu een eind aan. De documenten vermelden dat Gibson in november nog zo'n 800.000 dollar op zijn rekening had, nu is dat nog maar 130.000 dollar. Volgens de Fast & Furious-grappenmaker kan hij overigens geen werk vinden vanwege Mitchell's beschuldigingen over fysieke mishandeling. Of de rechter gehoor zal geven aan zijn smeekbede, is de vraag.



NieuwsFilm

meest populair