Opmerkelijk: Amber Heard poepte bij Johnny Depp in bed uit wraak

Of was het toch de hond?

Gisteren publiceerde de Britse site The Mirror een zeer opmerkelijk verhaal over de ware reden waarom de relatie tussen Hollywoodsterren Johnny Depp (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge) en Amber Heard (Aquaman, The Danish Girl) zo uit de hand is gelopen. Volgens insiders zou Heard namelijk uit wraak op bed hebben gepoept toen Depp te laat kwam op haar verjaardagsfeestje. Het vreemde? Een woordvoerder van Heard ontkent het verhaal niet, maar geeft wel een andere verklaring.

Acteur Johnny Depp beschuldigt zijn ex-vriendin Amber Heard ervan dat zij opzettelijk, bij wijze van grap, op hun bed heeft gepoept, zo kopte The Mirror gisteren. Heard zou dat hebben gedaan als een soort wraakactie nadat Depp uren te laat kwam op het dinerfeestje voor haar dertigste verjaardag. Dit zou voor Depp de laatste druppel zijn geweest voordat de bom onder hun relatie barstte. Een schoonmaakster zou de drol de volgende dag tussen de lakens hebben gevonden. Volgens een ingewijde beweert Depp dat hij sterk fotografisch bewijs heeft van Ambers 'geintje' en dat hij zo kan bewijzen dat het daadwerkelijk om menselijke uitwerpselen gaat.

Hondenpoep
Opvallend genoeg heeft een woordvoerder van Heard gereageerd op het evenzo opmerkelijke nieuwsbericht. Volgens de woordvoerder is de drol destijds in bed achtergelaten door hun Yorkshire terriër, Boo. Het hondje zou last hebben van darmproblemen. "Boo heeft een aantal ernstige darmproblemen. Er is dus geen sprake van een grap, maar iets onschuldigs dat iedere huisdiereigenaar kan overkomen", meldt Heards woordvoerder in het statement, die ook zegt dat haar cliënt eigenlijk geen tijd en energie wil stoppen in dit soort onzinnige beschuldigingen. Heard beschuldigt Depp op haar beurt van huiselijk geweld.

In mei 2016 maakten de twee bekend te gaan scheiden na een huwelijk van iets meer dan een jaar. In een onderlinge deal sloten ze aanvankelijk een scheidingsovereenkomst, maar inmiddels lijkt het gevecht gewoon stevig door te gaan over en weer.

NieuwsFilm

meest populair