Algemeen

Brian O'Conner terug in 'Fast & Furious 9'?

Zijn broer zien het wel zitten.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:11 in Algemeen
Eind 2013 kwam de geliefde acteur Paul Walker op veertigjarige leeftijd om het leven door een flink auto-ongeluk. Walker was een van de sterren in de succesvolle Fast and Furious-filmreeks en zijn aandeel in het een-na-laatste deel Fast & Furious 7 werd onder meer afgerond met behulp van zijn broers. Zij willen Walkers personage Brian O'Conner nu graag voor even terug de franchise.

Volgens AP News hoopt Caleb Walker dat hij het personage O'Conner weer terug kan brengen, met behulp van visuele effecten. Niet voor een volledige rol, maar voor een korte verschijning waarin hij een heldendaad verricht. Hij wil dat het aandeel niet onsmakelijk wordt en vooral aantoont hoe geweldig zijn broer was.

De broers Caleb en Cody Walker promoten op dit moment I Am Paul Walker, de één uur durende documentaire over de carrière, jeugd en familie van de acteur. Bekijk hieronder de trailer voor deze docu:10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Ik denk dat hier deel 9 wordt bedoelt. :)

Frietgezicht

Avatar

Fijn dat zijn broers dat willen. Ik wil mijn zus erin.
Mijn buurman wil zijn Truus erin.

Master Of Films

Avatar

^en ik wil twee hoogbejaarden vs een Predator in een film zien.

Prince John

Avatar

Een heldendaad van Caleb om te laten zien hoe geweldig Paul was... Juist ja. Deel 7 eindigt perfect Paul Walker's/Brian O'Conner's verhaal, hem nu terug brengen voor een paar minuutjes slaat nergens op buiten een dikke paycheck voor zijn broer.

ThomasOMalley

Avatar

Prince "Deel 7 eindigt perfect Paul Walker's/Brian O'Conner's verhaal"
Is dat die film waarbij ze in het laatste shot ieder een eigen kant opgaan? Erg effectief. Weet niet meer waarom ik dat deel destijds gekeken heb, vind de franchise namelijk niet veel aan en ik heb minstens 5 delen niet gezien, maar dat was toch een indrukwekkend eindshot. Inderdaad raar om daarop terug te komen.

Master Of Films

Avatar

ThomasOMalley "Is dat die film waarbij ze in het laatste shot ieder een eigen kant opgaan?"
Yep.

ThomasOMalley "Weet niet meer waarom ik dat deel destijds gekeken heb,"
Waarschijnlijk omdat James Wan de regie deed. Je kon wel merken dat hij een indrukwekkend eindshot kon maken.

ThomasOMalley

Avatar

^Ja dat zal het zijn geweest. Die gast kan inderdaad regisseren.

23VDV23

Avatar

@Friet: Heet jouw buurman toevallig Louis?

Sunspot

Avatar

Ze hadden echt moeten stoppen bij deel 7, maa rbegrijp wel de financiële redenen, maa rtoch, was zo mooi juist man, dat einde , op da tstrand, dan die rit met auto's, de muziek, gewoon awesome!

Jammer, gewoon jammer, maa rja, laat ook zien, geld is meestal belangrijker.

Ze hadden ook gewoon kunnen kappen met FF en dan alsnog een spin-off kunnen maken, daar zou een cameo van Brian niet misstaan.

nieuwslaatste nieuws

meest populair